TFF 2.LÄ°ÄžDE NELER OLUYOR
19/02/2020
murat
0 YORUM
PAYLAÅž

TFF 2.LÄ°ÄžDE NELER OLUYOR


TFF 2.liÄŸde öncelikle DoÄŸu Karacdeniz bölgesindeki talımların durumuna bakalım.Beyaz gurupdan baÅŸlıyalım gurupda Samsunspor gurupda 61 puanla en yakın takıpcisi Manisa FK ile 7 puan farkı var.Henüz erken ama aksilik olmaz ise bir üst liÄŸde görücez.

Samsunspor iÅŸini sıkı tutuyor her maça ÅŸampiyonluk provasıyla çıkıyor bende Samsunspor’a ÅŸimdiden bir üst liÄŸ hayırlı olsun diyorum.

Trabzon Temsilcisi HekimoÄŸlu Trabzon FK ise liÄŸe yeni çıktı ama liÄŸdeki performansı ile bir üst liÄŸe aday olduÄŸunu söyleyebiliriz.LiÄŸdeki ilk sezonunda adından söz ettirmesi gayet güzel.Burada ÅŸunuda göz ardı etmemek lazım gelir Celil HekimoÄŸlu’nun takımı bir üst liÄŸde görmek istemesini.

HekimoÄŸlu Trabzon FK maçlarını Vakfıkebir ilçe Sradında oynamasının bir etkisi olabılır mi?Bence çok etkisi yok takımı gayet baÅŸarılı buluyorum.LiÄŸe yeni çıkan takım Palay Off’a adını ÅŸimdiden yazdırdığını söyleyebiliriz.

GümüÅŸhanespor ise sezona iyi baÅŸlamadı ve kötü gidiÅŸe bir türlü dur diyemiyor.Son maçını sahasında 1-0 kazandı ama liÄŸde 21 puanla 17.sırada yeralıyor.Åžunu söyleyeyim GümüÅŸhanespor’u bu liÄŸde görmeyi enaz GümüÅŸhanespor’lu kadar istiyorum.Sezon başından beri Yönetim,teknık Dırektör ve Futbolcuların ayrı ayrı havalarda olması takımı bu hale düÅŸürdü.Henüz liÄŸ bitmedi geç kalınan bir ÅŸey yok ÅŸehir tek yürek olursa takımı liÄŸde tutabilir.Hey kafadan bir ses çıkarsa bu iÅŸ olmaz.Yönetim,Teknik Direktör ve Futbolcular inansın GümüÅŸhanespor taraftarı zaten takımlarının yanındadır.GümüÅŸhanespor ÅŸehir ile bir bütün olursa takım liÄŸde kalır.

Bayburt Ä°l Özel Ä°dare Spor kırmızı gurupda mücadele ediyor.Ligde ilk sezonunda 32 puanla 12.sırada yeralıyor.Büyük aksilik olmaz ise LiÄŸin kalıcı takımıdır diyebiliriz.Bence liÄŸde ilk sezonunda düÅŸme potasında olmaması gayet güzel,yani baÅŸarıdır.Burdan ÅŸu çıkmasın 12.sırayı Bayburt Ä°ÖÄ° layık gördüÄŸüm.

Bölge takımlarımızdan Samsunspor bir üstlige çıkması büyük bir aksilik olmaz ise kesin diye biliriz.

HekimoÄŸlu Trabzon FK ise Play Off’da bir üstliÄŸe çıkmak için elinden geleni yapıcana ınancım tamdır.

GümüÅŸhanespor ise liÄŸde kalırsa büyük baÅŸarıdır.

Bayburt Ä°l Özel Ä°dare Spor ise seneye aynı liÄŸde büyük ihtimalle görürüz gibi.


YAZARIN DÄ°ÄžER MAKALELERÄ°