Futbol’da Neler Oldu Bu Hafta
27/12/2020
murat
0 YORUM
PAYLAÅž

Futbol’da Neler Oldu Bu Hafta


-Haftanın en önenli olayı maalesef ki,Özkan Sümer’in ölüm haberini almaktı.

Türk futbolu adına büyük kayıp,sözler yetersiz kalıyor anlatmaya inanın.Bir Trabzonspor taraftarı olarak bizlere ÅŸampiyonluk yaÅŸatmış bir futbol adamının ölüm haberini almak yeteri derecede üzdü beni.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde  Millet Vekilleri ve Parti baÅŸkanlarının açıklamaları ortada.Türk futbolunun ve Trabzonspor’un başı saÄŸolsun tekrardan.

-Trabzonspor Avcı Yönetiminde Ä°lk Derbiyi Kaybetti

Trabzonspor Galatasaray’a 2-0 kaybetti ve nokta.Trabzonspor tarihinin en kötü futbolunu oynadı.Bukadar ruhsuz bir takımı nasıl bir araya getirmiÅŸler acaba…

-Galatasaray teknik direktörü bizim açımızdan kolay bir maçdı diyor,haklımı haklı.

Abdullah Avcı ise Disiplinden kapmak yakışmamış diyor,ben anlıyamıyırum bu takıma gelirken bu topçuları bilmiyordun mu?Hatayı futbolcura kes otur kenarda nekadar güzel.Ekip olduÄŸunu ve baÅŸarı ve baÅŸarısızlığın bir bütün olduÄŸunu hissetdirirsen ekibine onlar seni sırtlar.Trabzonspor’un formasını giyen her futbolcu deÄŸerlidir.

-Abdullah Avcı’nı Futbolcuların Performansından Memnun deÄŸil AÄŸaoÄŸlu…

Trabzonspor teknik direktörü takımdaki futbolcuların performanından memnun deÄŸilmiÅŸ,bu topçuları kim aldı?kimim parasıyla alındı?Bu topçular alınırken amaç sadece futbolcu sayısınımı çogaltmakdı?Kendimçe cevabım her dönem olduÄŸu gibi para kendi parası olmayınca harcamada sınır olmuyor maalesef…Trabzonspor sahipsiz kalmaz ben Celil HekimoÄŸlu’nu tanımam ama aday idi hille ile karşıyı kazandırdılar,ÅŸimdi alsın takımı sırtlasın.

Neden mi Celil  HekimoÄŸlu ;Çünkü Trabzon’da yatırımı var esnaf,fabrikatör  gideceÄŸi yer yine Trabzon diÄŸerleri gibi Trabzon’u terk etmiyecek.Trabzonspor’u lütfen bırakın rahat Trabzon’dan yönetilsin.Trabzon’un seçilmiÅŸ isimleriyle yani Belediye BaÅŸkanlarıyla birlikde.Yani birlik olalım canlar ki Trabzonspor’umuz hak ettiÄŸi yerde olsun.

-HekimoÄŸlu Trabzon FK sahasında 3-2 maÄŸlup oldu…

Ders alınması gereken bir karşılaÅŸma kendi sahanda 2-0 öne geçiyorsun ve skoru koruyamıyorsun ve sahadan 3-2 maÄŸlup ayrılıyorsun.Neler oluyor HekimoÄŸlu Trabzon FK’da….

-Çaykur Rizespor 3 Puan Almasını Bildi…

Çaykur Rizespor sahasında Antalyaspor’u 2-1 maÄŸlup etti.Alması gereken 3 puanı aldı,puanını 18’e yükseltti.


YAZARIN DÄ°ÄžER MAKALELERÄ°