Dogu Karadeniz Bölğe Takımları 2. Ve 3 liğ Tkımları Neler Yaptı
02/09/2018
murat
0 YORUM
PAYLAÅž

Dogu Karadeniz Bölğe Takımları 2. Ve 3 liğ Tkımları Neler Yaptı


DoÄŸu Karadeniz takımları Ä°lk maçlarında neler yaptı ÅŸöyle bir bakalım

Samsunspor güzel  bir baÅŸlangıç yaptı,sahasında Samsunspor Teknik Ditekrerü Taner TaÅŸkın maçdan önce iyi bir baÅŸlangıç için iyı bir kamp sezonu geçirdik bunu 3 puanla süslemek istiyoruz demiÅŸti ve 1  gol atıp 3 puan aldılar.Samsunspor’un bir sonraki maçı GümüÅŸhanespor bizede iki Karadeniz temsilcisine baÅŸarılar dilıyoruz.

Åžimdide ÄžümüÅŸhanespor ilk maçında ne yaptı ona bir bakalım deplasmanda BayrampaÅŸa ile karşılaÅŸtı ve maç golsuz berabere sonuçlandı.GümüÅŸhanespor Teknik Direktörü Ziya DoÄŸan maç öncesi genç bir ekip kurduk geleceÄŸe yatırım yaptık.Ä°lk maçında deplasmanda güçlü rakıbı karşısında puan almasıyla bence gösterdi.Bir sonraki maçı ise Samsunspor ile Kendi sahasında bende her iki Karadeniz takımına baÅŸarılar diliyorum.

Sıra 3.liÄŸ takımlarında isim deÄŸiÅŸikliÄŸi yapan HekimoÄŸlu Trabzon FK ilk maçında iyi bir ekip oluÅŸturduklarını gösterdi diyebiliriz.Yaptıkları transferlerde iyi bir takım olduÄŸunu gösteriyordu.bunu sahaya yansıttılar ve ilk maçını kendisahasında Sililvrispor’u 2-1 yendiler. Bir sonraki maçı ise Gebzespor ile deplasmanda karşılaÅŸacak.Bende  temsilcimize baÅŸarılar diliyorum.

Karadeniz derbisinde ise evsahibi Bayburt GÖÄ° 1461 Trabzon’u bir sıfır yendi.Bayburt GÖÄ° seyircisinin önünde 3 puan alarak liÄŸe iyi bir baÅŸlangıç yaptı.Bayburt GÖÄ° birsonraki maçı Fatsa Belediyespor her iki temsilcimizede baÅŸarılar ÅŸimdiden.1461 Trabzon ise Çorum Belediyespor ile karşılaÅŸacak.Temsilcimize baÅŸarılar.

Yeni Orduspor sahasında  Düzcespor ile golsüz berabere kaldı.Temsilcimiz sahasında  1 puanla aldı.Bir sonraki maçı ise AltındaÄŸ Belediyespor ile,bizde baÅŸarılar diliyoruz temsilcimize.

Ofspor deplasmanda Düzcespor ile golsüz berabere kaldı.Temsilcimiz eli boÅŸ dönmüycek yani.Bir sonraki maçı ise sahasında Pazarspor ile karşılaÅŸacak buda zevkli bir maç bizi bekliyor demektir.Ä°ki temsilcimizede baÅŸarılar.

Fatsa Belediyespor deplasmanda Kocaelispor’a 2-0 maÄŸlup oldu.Fatsa Belediyespor’un bir sonraki maçı ise sahasında Bayburt GÖÄ° ile karşılaÅŸacak iki takıma baÅŸarılar.

Pazarspor sahasında Osmaniye FK ile golsüz berabere kaldı.Bir sonraki maçı ise Ofspor ile deplasmanda Ä°ki temsilcimize baÅŸarılar.

DoÄŸu Karadeniz bölgesindeki 2.liÄŸ ve 3.liÄŸ takımların maçlarını maç öncesi ve maç sonrası analizleriyle görüÅŸmek dileÄŸiyle.


YAZARIN DÄ°ÄžER MAKALELERÄ°