Trabzonspor’da Neler Oluyor..
09/11/2018
murat
0 YORUM
PAYLAÅž

Trabzonspor’da Neler Oluyor..


Trabzonspor 5-0 Malatya’da Malatyaspor’a yenildi.Trabzonspor’un aldığı sonuç  skor olarak deÄŸil ama iyi bir skor beklemiyordum.Bunu bir önceki yazımda da yazdım.

Trabzonspor 5-0 gibi bir skorla yenilmesi bende ve taraftarda şok etkisi yaratdı.Biz taraftar Trabzonspor ile yatar Trazbonspor ile kalkarız.

Gelelim Yönetime sezon başı Burak Yılmazı göndermek için veya satmak için yapmadıkları kalmadı.Åžans Trabzonspor’dan yana oldu ve Burak Yılmaz takımda kaldı.

Yerel Basın ve Sosyal Basın Burak Yılmaz ile bir türlü barışık olamadı.Nedenini çözmüÅŸ deÄŸilim ama anlamda vermiÅŸ deÄŸilim.

Sosyal medya ve yerel medya Burak Yılmazın kiÅŸisel hayatını bile yönledirmeye çalışıyor.Öyleki Abdulkadir Ömür ile aynı evde kalmasını bile eleÅŸtirdiler.Nekadar güzel abi kardeÅŸ anlaşıyor.Biz taraftara alkışlamak düÅŸmezmi.Futbolcunun saha içerisindeki performansı biz taraftarı ilgilendirir.

Burak Yılmaz Türkiyenin en iyi golcüsü ve bu golcü Trabzonspor’da oynuyor ve biz sporcumuzun moralini bozmak için elımızden geleni maalesef yapıyoruz.

Burak Yılmaz’ın ölüsü Trabzonspor’da 15-20 gol atar,buda taraftar olarak bize yetmeli.

Benim düÅŸüncem Burak yılmaz’a ve Ünal Kahraman’a taraftar olarak sahıp çıkalım.

Ünal Kahraman Trabzon için bir deÄŸer,ÅŸahsen ben onun Trabzonspor taraftarlığını eleÅŸtiremem.Bence Yönetim rahat çalışmasına müsaade etse baÅŸarılıda oluçaktır.

 

Gelin Sosyal Medya fenomenleri.yerel medya ve taraftar olarak bir Trabzonspor taraftarının yapması gerekeni yapıp.Futbolcularımız ve Ünal Kahraman ve ekibine sahıp çıkalım.


YAZARIN DÄ°ÄžER MAKALELERÄ°