TRABZONSPOR YÖNETİMİ NE YAPMAK İSTİROR
06/11/2018
murat
0 YORUM
PAYLAÅž

TRABZONSPOR YÖNETİMİ NE YAPMAK İSTİROR


Trabzonspor yönetim kurulu hafta sonu oynan maçda Burak Yılmaz’ın yaptığı hareket sonrası Burak Yılmaz’a  500 TL Para  cezası vermiÅŸ.Trabzonspor Yönetim kurulu ne yapmak istiyor.

Trabzonspor resmi sayfasındaki duyuru.

TRABZONSPOR YÖNETÄ°MÄ° NE YAPMAK Ä°STÄ°ROR

Hafta sonu oynadığımız Bursaspor karşılaÅŸmasında futbolcumuz Burak Yılmaz’ın yapmış olduÄŸu eylemler dolayısıyla kendisine 500 bin TL idari para cezası verilmiÅŸtir.

Oyuncumuzla yapılan görüÅŸmelerde kendisi de yaÅŸadığı üzüntüyü dile getirmiÅŸ, maçı kazanma ve gol atma hırsının etkisinde kaldığını vurgulayarak camiamızdan ve tüm kamuoyundan özür dileyeceÄŸini tarafımıza iletmiÅŸtir.

Bu anlamda; bazı basın – yayın organlarında yer alan haberlere itibar edilmemesini kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Trabzonspor yönetim kurulu veya BaÅŸkan Burak Yılmaz’ı kıarak kendisi forvetde öynamayı düÅŸünüyor.Ahmet AÄŸaoÄŸlu herhalde bu yaşından sonra futbol oynamayı düÅŸünüyor.Burak Yılmaz’ın yaptığı yanlış ama çıkar taraftardan özür diler.Taraftarda özrünü kabul eder.Çunkü Ahmet AÄŸaoÄŸlu ister kabul et ister etme ama Burak Yılmaz Türkiye’nin en iyi golcüsü.Biz taraftara ÅŸampiyonluk istiyoruz.Ünal Karaman bu takımı ÅŸampıyon yapacak donanıma sahip.Yeterki siz enÄŸel olmayın.


YAZARIN DÄ°ÄžER MAKALELERÄ°