Trabzon Araklı ilçesi Özgen Mahallesine Tapu kadostra nezaman gelecek
10/12/2018
murat
0 YORUM
PAYLAÅž

Trabzon Araklı ilçesi Özgen Mahallesine Tapu kadostra nezaman gelecek


 

Araklı Özgen Mahallesi Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi bölgesinde 50-60 yıl önce alınan yerın bir bölümü tapuda baÅŸkasının üzerinde gözüküyor.Parseli kivi tarlası olarak ben kullanıyorum ama tapu baÅŸkasının üzerine gözüküyor.Tapu sahıbı parselin bana ait olduÄŸunu biliyor ama hısse verirsem farklı yerinde haksahıbı olduÄŸunu iddia edersın diyor kendince haklı.

Ben ise harıta mühendisiyle görüÅŸdüÄŸümde bunun oluru bölgede tapu kadostra geçmesiyle düzele bileceÄŸini söyledi.Bu mesele için Araklı Tapu Kadostra Müdürüyle çiktik izah ettiÄŸimde olumlu karşıladı fakat ne oldusa sonra gittiÄŸimde olumsuz cevap aldım.Bunun oluru o bölgede tapu kadostranın tekrar geçmesiyle olur dedi.

Bu bölgeye gelen zaten benim ettdığım ama tapuda farklı birinde gözüken parselin benim parsele ait olduÄŸunu söyler.Tapuda sahıbı olan kiÅŸide sizin diyor.Tapu kadostranın bu bölgeye tekrar gelmesi gerekki bu çıkmazdan çıkalım.

Farklı bir örnekde farklı yerde yaÅŸanıyor yeri eden baÅŸkası ama tapu alakasız adamın üzerine.

Bu kanayan yaranın bir an önce çözülmesi için Araklı Özgen Mahallesine Tapu Kadostranın tekrar gelip yanlışları düzeltmesi gerekir.


YAZARIN DÄ°ÄžER MAKALELERÄ°