TEMA Vakfından Bayburt Valisi Pehliva’na Ziyaret
24/10/2018
murat
0 yorum
PAYLAŞ

TEMA Vakfından Bayburt Valisi Pehliva’na Ziyaret

Türkiye Erozyonla Mücadele AÄŸaçlandırma ve DoÄŸal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Bayburt Ä°l Temsilcisi Fatma Cebeci ve ekibi Vali Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti. 

TEMA Vakfı Bayburt Ä°l Temsilcisi olarak göreve yeni baÅŸlayan Cebeci’ye hayırlı olsun temennisinde bulunan Vali Pehlivan, çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

Vali Pehlivan, aÄŸaçlandırma, erozyonla mücadele, mera ıslahı gibi faaliyetlere büyük önem verdiklerini belirterek bu kapsamda geçen iki yıl içinde yaklaşık 1500 hektar alanda aÄŸaçlandırma çalışması gerçekleÅŸtirildiÄŸini ve 850 bin adet fidanın toprakla buluÅŸturulduÄŸunu söyledi. Vali Pehlivan 2018 yılı içerisinde Salkımsu, Uluçayır, Yaylapınar, Masat ve Kabaçayır köylerinde 700 hektar alana 675 bin adet fidan dikimi için arazi hazırlıklarının bitirildiÄŸini ve kısa süre içinde dikim iÅŸlerinin de tamamlanacağını ve bu çalışmaların önümüzdeki süreçte artarak devam edeceÄŸini belirtti. 

TEMA’yı çevre ve doÄŸa ile ilgili faaliyetlerin içinde görmekten memnun olacaklarını dile getiren Vali Pehlivan, çeÅŸitli konularda bilgi alışveriÅŸinde bulunduÄŸu TEMA Vakfı Bayburt Ä°l Temsilcisi Fatma Cebeci ve beraberindeki tema gönüllülerine ziyaretleri vesilesiyle teÅŸekkür ederek çalışmalarında baÅŸarı ve kolaylıklar diledi.