Olcay Şahan futbolu bırakdıgını açıkladı
08/09/2021
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Olcay Şahan futbolu bırakdıgını açıkladı

Olcay Şahan, yeşil sahalardan emekliye ayrıldığını duyurdu.

Twitter hesabından futbolu bırakma kararı aldığını duyuran 34 yaşındaki Olcay, veda mesajında, "Bu satırları yazarken biraz hüzünlü, gururlu ve birçok baÅŸarıya ulaÅŸmış bir sporcu olarak yazıyorum. Kariyerim boyunca yaÅŸadığım mutlu anları, güzel hatıraları, ÅŸampiyonlukları, harika arkadaÅŸlıkları, tecrübeleri asla unutmayacağım. Bugüne kadar benim her zaman yanımda olan herkese çok teÅŸekkür ediyorum. Åžimdi veda zamanı; çok sevdiÄŸim, her ÅŸeyimi verdiÄŸim futbol kariyerimi noktalıyorum. Hakkınızı helal edin." ifadelerini kullandı.

Olcay Åžahan, futbol kariyerine Almanya'da baÅŸladı. Fortuna Düsseldorf, Bayer Leverkusen ve Borussia Mönchengladbach takımlarının altyapısında yetiÅŸen Olcay Åžahan, profesyonel kariyerine adım attığı Duisburg ve Kaiserslautern takımlarındaki yükselen performansıyla dikkati çekti.

Olcay, kariyerindeki en büyük çıkışı ise 2012-2017 yılları arasında formasını giydiÄŸi BeÅŸiktaÅŸ'ta yaÅŸadı. Siyah-beyazlı ekipte 180 maçta 35 gole imza atan kanat oyuncusu, bu performansıyla A Milli Takım'ın kadrosuna seçildi.

Milli formayla 29 maça çıkan Olcay, BeÅŸiktaÅŸ,Trabzonspor, Denizlispor ve son olarak Yeni Malatyaspor takımlarında görev aldı.