Marek Hamsik 2 yıllık sözleşme imzaladı
30/06/2021
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Marek Hamsik 2 yıllık sözleşme imzaladı

Trabzonspor, 33 yaşındaki Slovak orta saha oyuncusu Marek Hamsik ile 2 yıllık sözleÅŸme imzaladı.

Trabzonspor, 33 yaşındaki Slovak orta saha oyuncusu Marek Hamsik ile 2 yıllık sözleÅŸme imzaladı.Trabzonspor BaÅŸkanı Ahmet AÄŸaoÄŸlu'nun katılımıyla yeni transfer Marek Hamsik'e Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi'nde imza töreni düzenlendi. Törende konuÅŸan BaÅŸkan Ahmet AÄŸaoÄŸlu, "Önemli bir transfer. Her zaman söylediÄŸimi tekrar ediyorum, teknik direktörümüz Abdullah Avcı'nın kadromuzda görmek istediÄŸi bir oyuncuydu. Transfer süreci pek de sıkıntılı geçmedi. Çünkü kendisi sadece ve sadece futbol oynamayı, baÅŸarıyı hedefleyen ve Napoli'de yaÅŸamış olduÄŸu o süreci yaÅŸayabilecek bir takıma gelmek isteyen bir oyuncuydu. Kendisi bizim eski oyuncumuz ve ÅŸu anda Parma'da oynayan Juraj Kucka'dan Trabzonspor hakkında çok detaylı bilgi edindi. Aynı zamanda deÄŸerli menajeri de Türkiye'yi çok yakından tanıyan, babası da Türkiye'de antrenör olarak hizmet etmiÅŸ olan bir beyefendi. Kendisi de Trabzonspor ve Türkiye'yle ilgili olarak Marek'i çok ciddi ÅŸekilde bilgilendirdi. Sadece futbol oynamayı düÅŸündüÄŸü için süreç de bizim için çok zor olmadı ve Marek ailemize katıldı. Kendisine hoÅŸ geldin diyoruz" dedi.

AHMET AÄžAOÄžLU:  MAREK'Ä°N FUTBOL OYNAMA ARZUSUYLA TRANSFER PROBLEMSÄ°Z GERÇEKLEÅžTÄ°

Önemli bir oyuncuyu transfer etmenin mutluluÄŸunu yaÅŸadıklarını kaydeden AÄŸaoÄŸlu, "Kendisi de bunu ifade etti, büyük bir camiaya ve büyük bir aileye geldiÄŸini söyledi. Biz büyük bir aileyiz. Trabzonspor yapısı itibariyle Süper Lig'deki diÄŸer kulüplerden biraz daha farklı bir kulüp. Onun için bu süreçte kendisine ve bize de çok yardımcı olan deÄŸerli menajeri Juraj Venglos'a ve eÅŸi Martina'ya çok teÅŸekkür ediyoruz. Aile bizim için önemli, futbolcular bizim için deÄŸerlilerimiz ancak futbolcularımızın eÅŸleri bizim için daha deÄŸerli. Önemli bir ailenin parçası oldular. Ben oynayacağımız sezon için pek bir ÅŸey söylemek istemiyorum çünkü Marek bu konuda hepimizden daha büyük bir bilinç içerisinde. Hem benim hem de Marek'in ifadelerinden de anlaşılacağı üzere oyuncular ve kulüp birbirine her safhada açık ve dürüst davrandıkları takdirde iÅŸler çok daha farklı bir platformda ve saÄŸlıklı olarak yürüyor. Marek'in futbol oynama arzusu, büyük bir takımda olan ve hedefleri olan bir takımda oynama arzusu bu transferi çok kısa sürede problemsiz olarak gerçekleÅŸmesini saÄŸladı. Bu baÄŸlamda emeÄŸi geçen herkese teÅŸekkür etmek istiyorum" diye konuÅŸtu.

MAREK HAMSIK:  HARÄ°KA BÄ°R SEZON GEÇÄ°RECEĞİZ

Trabzon'daki futbol tutkusundan çok etkilendiÄŸini vurgulayan Marek Hamsik ise "Öncelikle çok teÅŸekkür ederek sözlerime baÅŸlamak istiyorum. Burada olduÄŸum için çok mutluyum. Transfer sürecimde Trabzonspor çok dürüst bir süreç yürüttü, hiçbir sorun yaÅŸamadık. Çok açık ve net bir biçimde bir süreç yaÅŸadık. Benim için de en doÄŸrusu ve en iyisi olan buydu. Çünkü EURO 2020'ye katıldığımda milli takımla birlikte o süreçte kafamın sadece sahaya odaklanmasını ve sonrasında Trabzonspor için gelecek sezonda neler yapabileceÄŸimi düÅŸünmeliydim. Bu transfer süreci çok hızlı ve hep istediÄŸim gibi çok dürüst bir ÅŸekilde gerçekleÅŸti. Umuyorum ki birlikte harika bir sezon geçireceÄŸiz. Trabzon'da geldiÄŸim ilk günden beri burada da Napoli'de olduÄŸu gibi insanların takımlarına ve futbola olan tutkularını görebilme fırsatı buldum. Aslında futbol da tam olarak budur. Futbolda taraftarların tezahüratlarını duyabilmek ve onları hissedebilmektir en büyük tutku. Ben de bunu Trabzon'da yaÅŸayacağımdan eminim. GeldiÄŸim ilk andan itibaren Trabzon'da bu tutkuyu hissettim ve stadyumda taraftarlarımızın tezahüratlarını duymak için sabırsızlanıyorum" dedi.5 BÄ°N FORMA ALDIÄ°mza töreninin ardından Marek Hamsik, BaÅŸkan Ahmet AÄŸaoÄŸlu'nun talebiyle 5 bin adet forma satın aldı. Kulübün 300 bin adet forma satış hedefine destek olmaktan büyük mutluluk duyacağını dile getiren Hamsik, "Umuyorum ki taraftarlarımız da bu mesajı alacaktır ve bu rakama ulaÅŸmamızda katkı saÄŸlayacaktır. Ben de bu hedefe destek olmaktan, sokaklarda insanların adımın yazılı olduÄŸu formalarla gezmesinden çok gurur duyacağım. Elimden geldiÄŸi kadar TS CLUB'dan forma alan tüm taraftarlarımızın formalarını imzalamaya çalışacağım" dedi.BaÅŸkan Ahmet AÄŸaoÄŸlu ise "10 milyon taraftarı olan camiamız için 300 bin forma çok büyük bir rakam deÄŸil. Ben de bu vesileyle Marek Hamsik'i bu sezon forma elçimiz tayin ediyorum" diye konuÅŸtu.