Sağlam: Samsunspor'un veda şekli içime sinmedi
09/06/2021
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Sağlam: Samsunspor'un veda şekli içime sinmedi

TFF 1. Lig ekibi Yılport Samsunspor’un yollarını ayırdığı teknik direktör ErtuÄŸrul SaÄŸlam, "Samsunspor Teknik DirektörlüÄŸü görevim, 02.06.2021 ÇarÅŸamba sabahı ÅŸahsıma iletilen tebligatla sona ermiÅŸ bulunuyor" ifadelerini kullandı.

ErtuÄŸrul SaÄŸlam, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Kasım 2019’da büyük bir hasret ve heyecanla baÅŸlayan Samsunspor Teknik DirektörlüÄŸü görevim, 02.06.2021 ÇarÅŸamba sabahı ÅŸahsıma iletilen tebligatla sona ermiÅŸ bulunuyor. Genel bir deÄŸerlendirme yaptığımızda, bir meydan okuma olarak baÅŸlayan geçen sezonu 6 puan geriden gelip 10 puan fark atarak ÅŸampiyonlukla tamamlamamız son derece önemli bir baÅŸarıydı. Bu sezon, pandemi ÅŸartları, önemli oyuncularımızın sakatlık süreleri, son haftalardaki saha dışı tuhaf geliÅŸmeler ve içeride uÄŸraÅŸmak zorunda kaldığımız sorunlar ise camianın 10 yıllık hayalinin gerçekleÅŸememesinde önemli etken oldu. Tüm bu olumsuzluklara karşın, 70 puan toplayarak sezonu Süper Lig'e doÄŸrudan yükselen rakiplerimizle aynı puanla tamamlamamızı baÅŸarısızlık olarak deÄŸerlendiremeyiz. Son maçın ardından duyduÄŸumuz, gördüÄŸümüz ve bir ÅŸekilde bize iletilen, ÅŸu anda detaylandıramayacağım bazı olaylar ise sezon içinde tahmin edilenden çok daha farklı ve beklenmedik rakiplerle de mücadele ettiÄŸimiz gerçeÄŸini yüzümüze vurdu. Samsunspor’a aidiyetini geçmiÅŸte olduÄŸu gibi bu sezon içinde de maddi ve manevi kanıtlamış biri olarak bu veda ÅŸeklinin içime sinmediÄŸini de belirtmek istiyorum" ifadelerine yer verdi.

SaÄŸlam, "Vurgulamak istediÄŸim bir baÅŸka önemli konu da; daha önce ifade ettiÄŸim ÅŸekilde sözleÅŸme ÅŸartlarının gereÄŸi konusunda anlaÅŸma isteÄŸime ve fedakarlık yapma talebime kulüp yetkililerinin cevap vermemesi nedeniyle ayrılık süreci iddia edilenin aksine istifamla sonuçlanmamıştır. Görev süremiz boyunca yanımızda olan, bizimle sevinip bizimle üzülen, destekleriyle bize güç veren, Samsunspor sevgisini kendi kiÅŸisel hesaplaÅŸmalarından ve menfaatlerinden önde tutan herkese minnettarım. Altınordu maçının son düdüÄŸüyle hayal kırıklığı ve duygu yoÄŸunluÄŸu yaÅŸadığımız anda tribünden aÄŸza alınmayacak sözler sarf eden 3-5 kiÅŸiye göstermiÅŸ olduÄŸum tepki nedeniyle üzüntümü de belirtmek isterim. Gerek sosyal medya, gerekse diÄŸer iletiÅŸim araçlarıyla bize sevgi ve ilgilerini ileten taraftarımıza da yürekten teÅŸekkür ediyorum. Umarım Samsunspor camiası hak ettiÄŸi Süper Lig'e en kısa sürede ulaşır ve büyük taraftarıyla gururumuz olmaya devam eder" mesajını verdi.