Trabzonspor'un yeni transferleri Trabzon'a geldi
25/05/2021
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Trabzonspor'un yeni transferleri Trabzon'a geldi

Trabzonspor, prensip anlaÅŸmasına vardığı Ä°talya'nın Parma Kulübünden Gervinho ve Roma'dan Bruno Peres'i Trabzon'a getirdi.

Özel uçakla Trabzon'a gelen Gervinho ve Peres'e bordo-mavili taraftarlar, Trabzon Havalimanı çıkışında büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar, pandemi önlemleri çerçevesinde çiçek verdikleri oyunculara tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulundu. Önlemlere karşın Gervinho, yanlarına gittiÄŸi taraftarlarla el sıkıştı.

Yarın bordo-mavili takım ile sözleÅŸme imzalayacak futbolcular, kendilerine karşılayan kulüp menajeri Emrah Tok ile kulübe ait araca binerek kalacakları otele gitti.

GERVÄ°NHO KÄ°MDÄ°R?

Bu sezon Parma'da 25 maça çıkan Gervinho 5 gol 1 asistle oynadı. Hızı ile ünlenen 1,79 boyundaki futbolcu ülkesinin milli formasını da 86 kez giyip 23 gol atma baÅŸarısı gösterdi.

Kulüp kariyeri toplamında 493 maça çıkıp 131 gole ve 85 asiste imza atan Gervinho, en önemli performansını Lille'de göstermiÅŸ 96 maçta 36 gol 20 asist yapmıştı. Kariyerinde Çin takımları hariç her takımda 60'ın üzerinde forma giyen futbolcu bu takımların hepsinde çift haneli gol sayısına ulaşırken hemen hepsinde de çift haneli asist sayısına ulaÅŸtı.

BRUNO PERES KÄ°MDÄ°R?

Bir diğer anlaşma sağlanan isim Brezilyalı sağbek Bruno Peres Roma'da forma giyiyor. 31 yaşındaki futbolcu 1,78 boyunda.