Abdullah Avcı"Geleçek sezonun planlarını yapıyoruz"
29/04/2021
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Abdullah Avcı"Geleçek sezonun planlarını yapıyoruz"

Süper Lig'in 38. hafta maçında Trabzonspor deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. KarşılaÅŸmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı karşılaÅŸmayı deÄŸerlendirdi.

Avcı, Göztepe'ye karşı ilk 20 dakikalık bölümde oyun organizasyonlarını doÄŸru uygulamaya çalıştıklarını ancak ağır kaldıklarını söyleyerek, "Özellikle rakibin bize hiç müdahale yapmadığı yerde ilk yarı itibarıyla 3-4 tane çalışmamıza raÄŸmen, analizlerde göstermemize raÄŸmen mesafesi uzun paslar attı. Bu paslar bize geçiÅŸ olarak döndü, bundan da 45+2'de cezalandık. Bazen anları, süreleri, dakikaları doÄŸru oynamak gerekiyor. Bunun konu baÅŸlığı odaklanmak. Sonra ikinci yarı itibarıyla oyun dengede baÅŸlarken kırmızı kartın olması, 1-0 maÄŸlupken 10 kiÅŸi kalmak rakibin belki o anda maçı koparma durumu da oluÅŸabilirdi" dedi.

"GELECEK SEZONUN PLANLARINI YAPIYORUZ"

Daha sonrasında oyun anlayışında deÄŸiÅŸiklik yaptıklarını belirten Avcı, sözlerini ÅŸöyle sürdürdü:

"Oyunu doÄŸru oynarsan, rakip 1 kiÅŸi fazla da olsa oyuna hükmedebilirsin. O bölümde 3'lüye döndük. Saha dağılımımız biraz doÄŸruydu. Kenar orta ile golü bulduk. Oyunu kazanabilirdik, oyunun gelgitleri var. Yorucu bir sezon her takım için, bizim için de. Bazen hedeften uzaklaÅŸmak zihinsel olarak yorucu olabiliyor. Önümüzdeki hafta maçımız yok. 3-4 günlük bir izin, sezon sonuna 3 maçı daha iyi oyun, daha iyi sonuçla tamamlamak istiyoruz. Çünkü Trabzonspor her maçı kazanmak için oynar. Son 3 maçı da en iyi ÅŸekilde kapatıp, önümüzdeki gelecek sezonun planlarını yapıyoruz."