Şağlam Süper Liğ Yolunda Zorlu Bir Mücadele Oynadık
28/02/2021
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Şağlam Süper Liğ Yolunda Zorlu Bir Mücadele Oynadık

Samsunspor Teknik Direktörü ErtuÄŸrul SaÄŸlam, deplasmanda karşılaÅŸdıkları Ankara Keçiörengücü maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Ankara Keciörengücü ile zorlu bir karşılaÅŸma oynadıklarını belirten Teknik Direktör ErtuÄŸrul SaÄŸlam, “Bugün Süper Lig yolunda zorlu bir mücadele oynadık. Karşımızda iyi bir takım var. Ä°yi bir teknik adamları var. Özellikle kendi sahalarında, zeminin de avantajını kullanıp daha alışık oldukları zeminde daha iyi oyun oynayabiliyorlar. Maçın böyle geçeceÄŸini biliyorduk. Sonuç itibariyle üst düzey bir oyun olmadı. Çok fazlada pozisyon olan bir oyun deÄŸildi. Ama hata yapanın bunun bedelini ağır ödeyebileceÄŸi bir karşılaÅŸmaydı ki biz hata yaptık ve o hatadan golü yedik. Sonrasında oyuncu deÄŸiÅŸiklikleriyle biraz oyuna hakim olmaya çalıştık ama aynı zamanda da risk aldık. Sonuçta bu riskleri almak zorundaydık. Oyuna giren arkadaÅŸlarımızın çabası ve girdiÄŸimiz pozisyonlar da vardı. Sonrasında golü bulduk ve ikiyi bulmak için de çaba sarf ettik. Sonuçta 2 puan kaybettiÄŸimiz bir karşılaÅŸma oldu. Ama 1-0 gerideyken son dakikalarda bulduÄŸumuz gol üzüntümüzü bir nebze hafifletti” dedi.

Haftaya kendi sahamızda Adana Demirspor ile karşılaÅŸacaklarını belirten SaÄŸlam, “Hakemle alakalı çok ÅŸey söylemek istiyorum ama kendimi tutuyorum, konuÅŸmayacağım. Sonuçta yolumuza devam ediyoruz. NamaÄŸlup serimiz devam ediyor. Bundan sonraki dönemde de zorlu karşılaÅŸmalara çıkacağız. Haftaya Adana Demirspor ile zorlu bir maç oynayacağız. O maçı kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. Hazırlıklarımız da o doÄŸrultuda devam edecek. Ben Ankara Keçiörengücü’nü tebrik ediyorum” diye konuÅŸtu.

TFF’nin statlardaki kontenjanlarla ilgili gerekli tedbirleri alması gerektiÄŸini ifade eden SaÄŸlam, “Bir konuda da fikrimi söylemek istiyorum. Federasyonumuz maçlarda 25’ÅŸer kiÅŸiye tribünlerde izin veriyor. Bence 25 kiÅŸiyi hiç statlara almasınlar. Çünkü futbol adına hiç hoÅŸ olmayan, nahoÅŸ, tasvip etmeyeceÄŸimiz durumlarla karşılaşılabiliyor. Çok sıkıntılı bir durum var. Bu birçok statta karşımıza çıkıyor. Futbol adına kirlilik mi diyeyim, orada insanların birbirlerine davranışları, söylemleri inanın bir futbol adamı olarak çok üzülüyorum. Bence federasyon bunu çok ciddi anlamda düÅŸünmeli ve bir tedbir almalı ya da tamamen statlara giriÅŸi kapatmalı” ÅŸeklinde konuÅŸtu.