Hüseyin Çimşir'in Maç Sonu Açıklaması
06/07/2020
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Hüseyin Çimşir'in Maç Sonu Açıklaması

Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 30. haftasında Trabzonspor deplasmanda Galatasaray’ı  3-1’lik yendiÄŸi maç sonrası Teknik Direktör  Hüseyin ÇimÅŸir açıklamalarda bulundu.

Oyuncuları tebrik eden Teknik Direktör  Hüseyin ÇimÅŸir, "Kazandığımız için oyuncularımı kutluyorum. Oyun baÅŸlangıcımız, oyunun gidiÅŸatı itibariyle iyi bir mücadele oldu. Rakip 10 kiÅŸi kaldıktan sonra penaltıdan golü bulmamız, sonrasında ikinci yarı golü bulmamız bizi daha güvenli oyuna itti. Özellikle ilk yarı Galatasaray’ın geriden oyun kurmasına baskıyla karşılık vermek istedik. Geneliyle baÅŸarılı olduk. Genel itibariyle oyunun özellikle ikinci yarısında daha güvenli, daha çok topa sahip olan takımdık. Belli bölümlerde skorun rahatlığıyla gereÄŸinden fazla uzun top oynadık. Kazandığımız için mutluyuz. Bugün sakatlıktan gelen oyuncular vardı. Sakatlıktan çıkardığımız oyuncular vardı. YoÄŸun bir takvime giriyoruz. Bütün oyuncuları ekonomik kullanmalıyız. Kazandık, yolumuza devam ediyoruz. Ligin sonuna kadar bu yarışı sürdürmek istiyoruz. Oyuncuların isteÄŸi arzusu, beraberlikten sonra ortaya koyduÄŸu geri dönüÅŸ benim için saygıya deÄŸerdi. Hepsini tebrik ediyorum" dedi.

Åžampiyonluk yarışıyla ilgili olarak gelen soruya ise Teknik Direktörümüz ÇimÅŸir, "Biz ÅŸehir olarak, coÄŸrafya olarak inatçı insanlarız. Sonuna kadar takım halinde bu mücadeleyi yapacağımızı düÅŸünüyorum. Camia ve oyuncu grubu ile beraber. Ä°nÅŸallah bu inadımızı sezon sonuna kadar taşıyacağız. Sonucunu da hep beraber göreceÄŸiz” diyerek yanıt verdi.