Rüştü Reçber'in Koronavirus Testi Pozitif Çıktı
28/03/2020
murat
0 yorum
PAYLAŞ

Rüştü Reçber'in Koronavirus Testi Pozitif Çıktı

Milli takımımızın yanı sıra Fenerbahçe ve BeÅŸiktaÅŸ'ın efsane file bekçilerinden RüÅŸtü Reçber'in koronavirüse yakalandığı açıklandı. EÅŸi Işıl Reçber Instagram hesabından yaptığı açıklamada RüÅŸtü Reçber'in Kovid-19 testinin pozitif çıktığını ve hastaneye yatırıldığını duyurdu.

"SEMPTOMLAR BÄ°RDEN BÄ°RE GELÄ°ÅžTÄ°"

Işıl Reçber'in paylaşımı: "Sizlerle gerçeÄŸi en ÅŸeffaf ÅŸekilde paylaşırken daha güzel haberler vermek isterdim fakat üzülerek eÅŸim Rüstü'yü COVÄ°D-19 teÅŸhisiyle hastaneye yatırmış bulunuyoruz. Her ÅŸey normal ilerlerken birden bire geliÅŸen hızlı semptomlarla biz de olayın ÅŸokundayız. Kritik süreçler ve çok zor ,Allah benim deÄŸerli eÅŸimle beraber tüm hastalara acil ÅŸifa kolaylık versin.

HASTANEDE KARANTÄ°NAYA ALINDI

Tek ricam ÅŸu süreçte insanların biraz daha vicdanlı ve saygılı olabilmeleri. Ailecek yaptırdığımız testlerde benim, kızımın ve oÄŸlumun negatif sadece eÅŸimin pozitif çıkmıştır. Bu sebeple bizler evde kendisi hastanede ve görüÅŸ izni yok. Aslında en zor olanı da bu yanında olamamak. Ama Allah büyük önce ona sonra Türk hekimlerine emanet, inÅŸallah bu da geçecek. Telefonlarım kilitlendi dönüÅŸ yapamıyorum üzgünüm tüm sevenlere dostlara sizlere yürekten sevgiler. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen bu çok önemli.