BAŞKAN KOÇHAN’DAN GENÇLERE ÖDÜL
29/11/2019
murat
0 yorum
PAYLAŞ

BAŞKAN KOÇHAN’DAN GENÇLERE ÖDÜL

Trabzon’un Maçka Ä°lçesinde Maçka Åžehit Eren Bülbül Camii Ä°mam Hatibi Orhan Kadı tarafından baÅŸlatılan proje ile 40 gün sabah namazına gelen gençler Belediye BaÅŸkanı Koray Koçhan tarafından ödüllendirildi.

Åžehit Eren Bülbül Camiinde sabah namazının ardından Maçka Belediye BaÅŸkanı Koray Koçhan, Maçka Ä°lçe Müftüsü Mehmet Cebeci ve vatandaÅŸların katılımı ile düzenlenen törende 40 gün her sabah namazına gelen gençlerimize 40. günün sabahında altınla ödüllendirildi.

Åžehit Eren Bülbül Camii Ä°mam Hatibi Orhan Kadı, “Bu projeyi oluÅŸtururken bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye BaÅŸkanımız Sayın Koray Koçhan’a sonsuz teÅŸekkürlerimi sunuyoruz. Peygamber efendimiz (s.a.v) ÅŸöyle söylüyor; “Kim bir hayra vesile oluyor ise aynen onu iÅŸlemiÅŸ gibidir” bundan daha büyük amel defterini açık bırakacak hizmet olamaz. Kendisinden Allah razı olsun” dedi.

Maçka Belediye BaÅŸkanı Koray Koçhan “Maçka Åžehit Eren Bülbül Camisini ilçemize kazandırdık. Ve bu camimizin ismini de tüm gençlerimize milli duyguları ile örnek olacak, kendi canını bu vatan için veren Åžehit Eren Bülbül ismini verdik. Bu camimizde sabah namazında bu güzel yürekli gençlerimizle buluÅŸmak bizler için büyük mutluluk. Allah güzel gençlerimizin eksikliÄŸini vermesin. Türkiye’de Trabzon’da bir çok yerde örnek olabilecek bir uygulama için tüm gençlerimizden, ailelerinden, hocalarımızdan Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.