Şehid Tevfik Ayhan Kütüphanesinin Açılışı Yapıldı
18/10/2019
murat
0 yorum
PAYLAŞ

Şehid Tevfik Ayhan Kütüphanesinin Açılışı Yapıldı

“YaÅŸayan Åžehit Kütüphaneleri” projesi kapsamında Trabzon Kız Ä°mam Hatip Lisesinde, Åžehit Tevfik Ayhan GençleÅŸen adına düzenlenen kütüphanenin açılışı Trabzon Valisi Ä°smail UstaoÄŸlu’nun katımıyla gerçekleÅŸtirildi.

Tüm Åžehit Çocukları YardımlaÅŸma DerneÄŸi’nin desteÄŸiyle yaptırılan kütüphanenin açılışına Vali UstaoÄŸlu’nun yanı sıra eÅŸi Åženay UstaoÄŸlu, Tüm Åžehit Çocukları YardımlaÅŸma DerneÄŸi Genel BaÅŸkanı Meltem Kaya, Gazeteci Yazar Sadık Albayrak, ÅŸehidimizin eÅŸi Dudu GençleÅŸen, kızı Leman Ece GençleÅŸen, il protokolü, ÅŸehit aileleri dernek yöneticileri ve öÄŸrenciler katıldı.

Buradaki konuÅŸmasında milletimiz, bayrağımız, vatan toprağımız adına canlarını feda eden aziz ÅŸehitlerimizin adlarının yaÅŸatıldığı bu tarz projelerin önemine deÄŸinen Vali UstaoÄŸlu, “Bugün burada 41’inci YaÅŸayan Åžehit Kütüphanesinin açılışı için bir araya geldik. Gençlerimizi bilgili ve donanımlı bir ÅŸekilde yetiÅŸtirmek bizlerin en önemli görevleri arasında yer almaktadır. ÖÄŸrencilerimizi kütüphanelerle buluÅŸturmak için üzerimize düÅŸen tüm sorumlukları yerine getirmeliyiz. Vatanımızın bölünmez bütünlüÄŸü için canlarını feda eden aziz ÅŸehitlerimizi rahmetle anıyorum. Kütüphanemiz ilimizde kitap okuma oranının artırılmasına katkı saÄŸlayacaktır. Bu güzel projeyi okulumuza kazandıran ve emek harcayan herkese teÅŸekkür ediyorum” ÅŸeklinde konuÅŸtu. 

KonuÅŸmaların ardından Vali UstaoÄŸlu ve beraberindekiler Åžehit Tevfik Ayhan GençleÅŸen Kütüphanesinin açılışını yaparak kütüphaneyi ve sınıfları gezerek öÄŸrencilerle bir araya geldi.