Laf Attıkları Genç Kızı Ve Sevgilisini Döven Saldırganla Serbest Bırakıldı
31/01/2019
murat
0 yorum
PAYLAŞ

Laf Attıkları Genç Kızı Ve Sevgilisini Döven Saldırganla Serbest Bırakıldı

Bursa'da Orhangazi ilçesinde Burcu A.'ya (24) laf atıp, kendilerine tepki gösteren erkek arkadaşı Berati G.'yi (26) de tekme tokat dövdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 5 ÅŸüpheli, polisteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

HEM LAF ATTILAR HEM DÖVDÜLER

Olay, 20 Ocak günü Orhangazi ilçesinde bir kafeteryanın önünde meydana geldi. Erkek arkadaşı Berati G. ile bir alışveriÅŸ merkezine giden Burcu A.'ya 5 kiÅŸilik bir grup laf atınca tartışma çıktı. Çevredekilerin araya girmesiyle taraflar sakinleÅŸtirilirken, Berati G. ile Burcu A. çay içmek için bir kafeteryaya girip, oturdu.

KEMÄ°KLERÄ° KIRILDI

Grup, çıkışta kendilerini bekleyen 5 kiÅŸinin saldırısına uÄŸradı. Grup, Berati G.'yi tekme tokat döverken, Burcu A. ise erkek arkadaşını saldırganların elinden kurtarmaya çalıştı. Yere düÅŸen erkek arkadaşının üzerine kapanan Burcu A. da vücuduna aldığı tekmelerle yaralandı. Kafeterya çalışanlarının kurtardığı çift, çaÄŸrılan saÄŸlık ekibi tarafından hastaneye götürüldü. Berati G'nin vücudunda çok sayıda kırık olduÄŸu bildirildi.

SAVCILIK TALÄ°MATIYLA SERBESTLER

Olayla ilgili çalışma yapan polis ekipleri, ismi açıklanmayan ÅŸüphelileri gözaltına aldı. Emniyette ifadeleri alınan 5 ÅŸüpheli, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.