Abdulla Avcı'nın karşılaşma sonrası açıklamaları
04/12/2021
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Abdulla Avcı'nın karşılaşma sonrası açıklamaları

Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, "Zor rakibe karşı iyi bir galibiyet aldık. 15. maçı oynadık, 3 puanı cebimize koyduk. BaÅŸka bir ÅŸey kazanmadık" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Adana Demirspor'u 2-0 yenen Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, maçın ardından düzenlediÄŸi basın toplantısına taraftarlara teÅŸekkür ederek baÅŸladı.

Avcı, taraftarların tribünleri doldurduÄŸunu belirterek, "Geçen hafta Karagümrük maçında sonra taraftarları davet ettik ve bugün burayı tamamen doldurdular. Özellikle geldiÄŸimden beri söylüyorum onların desteÄŸi bizim için çok önemli. Takıma verdikleri pozitif destek bizi mutlu ediyor. 'Savunmayı hücumu da beraber yapacağız' demiÅŸtik.Taraftarlar destek oldu, sabır istedim. Sabır ÅŸuydu, Karagümrük maçında penaltı öncesinde 2 dakika 17 saniye, 46 pasla penaltı, sabır oyunudur. Buna da sabredip destek oluyorlar. Onlara teÅŸekkür ediyorum. El ele tutuÅŸmayı inÅŸallah sezon sonunda yaparız" dedi.

Ligin ciddi, zor takımlarından bir tanesine karşı oynadıklarını belirten Avcı, "En çok rakip arkasına koÅŸu yapan, kilit pas, ÅŸut atan önde bireysel geçiÅŸleri yapan bireysel oyun zenginliÄŸe sahip bir takım vardı. Ä°lk 15 dakika oyuna giremedik. Kazandığımız topları kaybettik. Rakip üstümüze geldi. Yetenekli oyuncumuzla golü bulduk. Ä°lk yarı sonlarında iki kenar ortalarıyla pozisyon verdik. Ä°kinci yarı erken gol bulup topa sahip olmayı arttırarak devam etmek istedik. Bir takımın ÅŸampiyon olması için topa sahip olduÄŸunda da savunma yapması gerekir. Savunma her zaman ayakta tutacaktır" dedi.

Avcı, ikinci yarı daha dengeli oynadıklarını belirterek, "Zor rakibe karşı iyi bir galibiyet aldık. 15. maçı oynadık, 3 puanı cebimize koyduk, baÅŸka bir ÅŸey kazanmadık. Cornelius, hastanede. Koita'ya teÅŸekkür ediyorum. Bugün planda yoktu 10. dakika sahaya girdi, uzun süre takımda kaldı. Ekibim gece gündüz çalışıyor. Yeni yönetim kurulumuz baÅŸkana hayırlı olsun. Onlara teÅŸekkür ediyoruz. ErtuÄŸrul DoÄŸan'a ayrı parantez açıyoruz, üretmemizi saÄŸlıyorlar. Rekorlar kırılıyormuÅŸ, o oluyor bu oluyormuÅŸ, bakmıyorum. Hafta hafta bakıp bir 3 puan daha cebimize koyuyorum. Yarın antrenman yapacağız ve devam edeceÄŸiz. Oyuncularımı seviyorum" ÅŸeklinde konuÅŸtu.