Sadece 3 puan kazandık…
17/10/2021
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Sadece 3 puan kazandık…

Trabzonspor Fenerbahçe’yi 3-1 maÄŸlup etti.Trabzonspor bu karşılaÅŸdan 3 puan aldığı için taraftar olarak çok mutluyum.Trabzonspor hanesine sadece 3 puan yazdı.Yani ÅŸampıyon olmadık!

Trabzonspor Fenerbahçe karşılaÅŸmasında alınan 3 puan ile diÄŸerkarşılaÅŸmalarda alınan puan arasında bir fark varmı? Kendi soruma cevap vereyim tabiki yok.

Neden ölüm kalım maçı olarak taraftarlara yansıtılıyor,anlamış deÄŸilim.Taraftarı ve futbolcuları sitrese sokmanın anlamı yok.DiÄŸer takımlardan ayrı bir özelliÄŸi yok alınan 3 puanın.Fenerbahçe’yi yenince Trabzonspor’un hanesine 6 puanmı yazılıyor…

Trabzonspor taraftarı olarak liÄŸi liderbitirmekden  baÅŸka bir isteÄŸimiz yok.Fenerbahçe ile liÄŸdeki diÄŸer takımların farkı yok,topladığımız puan bizim önemli….

Her karşılaÅŸmaya 3 puan için çıkılması gerek,kimle oynadığının önemi yok,aldığımız 3 puanın önemi var.Trabzonspor 1-0 geriye düÅŸtü ve 3-1 kazandı karşılaÅŸmayı,yenilebilirdik de.KaybetmiÅŸ olsa idik sadece 3 puan kaybetmiÅŸ olurduk,ÅŸampiyonluk deÄŸil.

Her karşılaÅŸmaya 3 puan için çıkıp liÄŸi ÅŸampiyon bitirmek istiyoruz taraftarlar olarak…