Abdulla Avcı'nın karşılaşma sonrası açıklamaları
17/10/2021
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Abdulla Avcı'nın karşılaşma sonrası açıklamaları

Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı,Kazandıkları Fenerbahçe karşılaÅŸması sonrasında "kazandığımız 3 puan ama hiçbir ÅŸey kazanmadık daha. Åžampiyon olmadık. Åžampiyonluk yolunda önemli mesafe katettiÄŸimize inanıyorum." dedi.

Taraftarların uzun süre beklediÄŸi bir maçı oynadıklarını ifade eden Avcı, ÅŸöyle devam etti:

"Dokuzuncu haftada 3 puan ama hiçbir ÅŸey kazanmadık daha. Åžampiyon olmadık. Åžampiyonluk yolunda önemli mesafe katettiÄŸimize inanıyorum. Sadece 3 puan aldık. Daha ligin başındayız. 21 bin kiÅŸinin, taraftarın Trabzonspor'a oyuncu grubu üzerinde çok etkisi var. Destek olduklarında bizim oyunumuzu hızlandıracaklar, baskımızı artıracaklar. Bu ÅŸehir bunu fazlasıyla hak ediyor. Onların desteklemeleri çok önemli. Ä°stedikleri galibiyetti."

Avcı, oyunculara sahip çıkılması gerektiÄŸini vurgulayarak, ÅŸunları söyledi:

"Özellikle yöresel oyunculara biraz daha fazla sahip çıkalım. Kulübün, alt kaynağından gelmiÅŸler. Hem buranın taraftarları hem de burada oynuyorlar. Bütçesini dengeliyorlar. EleÅŸtiri tabii ki olacak, bana da oyuncuya da olacak ama maç bittikten sonra yapalım. Çünkü taraftar desteklediÄŸi an biz çok hızlı mesafe katediyoruz. Daha ligin başındayız bir ÅŸey kazanmadık. Bunun daha deÄŸerli olması için Göztepe maçı daha deÄŸerli olacak. Bu ÅŸehir birçok ÅŸeyi hak ediyor. Haklı bir galibiyet aldık. Oyuncuları tebrik ediyorum. Bu ÅŸehre armaÄŸan olsun, rakibe de baÅŸarılar diliyorum."