Trabzonspor ile Galatasaray 132. Kez karşılaşıçak
11/09/2021
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Trabzonspor ile Galatasaray 132. Kez karşılaşıçak

Süper Lig'in 4. haftasında yarın karşılaÅŸacak olan Trabzonspor ile Galatasaray, birbirlerine 132. Kez karşılaÅŸaçak.

Süper Lig'in 4. haftasında yarın karşılaÅŸacak olan Trabzonspor ile Galatasaray, birbirlerine 132. rakip olacak. 47 yıllık rekabette Trabzonspor’un 43 galibiyeti var,Galatasaray’ın ise  59, 29 karşılaÅŸma ise beraberlikle sonuçlandı.

Åženol GüneÅŸ Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda saat 20.00'de baÅŸlayacak olan müsabakayı Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Ceyhun Sesigüzel yapacak.

Malatayaspor, Sivasspor ve Giresunspor galibiyetleriyle ligin ilk 3 haftasını 9 puanla lider olarak tamamlayan Trabzonspor, sarı-kırmızılılar karşısında sahadan galibiyetle ayrılması halinde 17 sezon sonra ligin ilk 4 haftasını galibiyetle tamamlayacak.

Trabzonspor'un konuğu olacak olan Galatasaray ise Giresunspor ve Hatayspor galibiyetleriyle sezona başlarken, Kasımpaşa ile berabere kaldı. İlk 3 haftada 7 puan toplayan Aslan, 4. sırada yer alıyor.

Ligde yapılan 96 karşılaÅŸmanın 31’ini Trabzonspor, 42'sini Galatasaray kazandı. 23 karşılaÅŸmada da galip çıkmadı.

Geçen sezon iki takım arasında Trabzon'da oynanan maçı Galatasaray 2-0 kazanırken, Ä°stanbul'daki karşılaÅŸma ise 1-1'lik beraberlikle sonuçlanmıştı.

Trabzonspor Trabzon’da üstün…

Trabzonspor sahasındaki 48 maçta Galatasaray'ı 20 kez yendi. Galatasaray ise  Trabzonspor’u deplasmanda 17 kez maÄŸlup etti, 11 karşılaÅŸma berabere bitti.