Trabzonspor kuruluş yıldönümü'ne hazırlanıyor
27/07/2021
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Trabzonspor kuruluş yıldönümü'ne hazırlanıyor

Trabzonspor Kulübü'nün 54. kuruluÅŸ yıl dönümü kapsamında Ä°stanbul'da düzenlenecek "Trabzonspor Ä°çin 1 MeÅŸale De Sen Yak" etkinliÄŸinin ilk meÅŸalesini Kulüp BaÅŸkanı Ahmet AÄŸaoÄŸlu'nun yakacağını bildirildi.

Trabzonspor kulubünden yapılan yazılı açıklamada, Trabzonspor’un  kuruluÅŸ yıl dönümünün çeÅŸitli etkinliklerle kutlanacağı belirtildi.

Açıklamada, "Kulübümüzün 54. kuruluÅŸ yıl dönümü Gurbetçi Gençler Taraftar Grubu'muzun her yıl Ä°stanbul'da gerçekleÅŸtirdiÄŸi 'Trabzonspor Ä°çin 1 MeÅŸale De Sen Yak' etkinliÄŸiyle kutlanacak. Sütlüce sahilinde 1 AÄŸustos Pazar günü saat 15.00 ile 23.00 saatleri arasındaki kutlamalarda BaÅŸkanımız Ahmet AÄŸaoÄŸlu ilk meÅŸaleyi yakacak. Etkinlik alanında TS Club stant açacak, Türk Kızılay da kan bağışı için çadır kuracak." ifadelerine yer verildi.

Etkinlik kapsamında sanatçılar Ali Bakanay, Yücel AktaÅŸ, Hami Bakan, Yasin Aydın, Hülya Polat, Semih Metin, Servet TandoÄŸan, Hilmi Yerekaban, UÄŸur Albayrak, Turan Åžahin, Ä°lyas-Furkan Derya ve Seren Uzun'un sahne alacak.