Trabzonspor'un borcu açıklandı
14/06/2021
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Trabzonspor'un borcu açıklandı

Trabzonspor Divan BaÅŸkanlık Kurulu Bilgilendirme Toplantısı Kadir Özcan Tesisleri Nizamettin Algan Salonu'nda gerçekleÅŸtirildi. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa HacıkerimoÄŸlu, Trabzonspor BaÅŸkanı Ahmet AÄŸaoÄŸlu, yönetim kurulu üyeleri ve divan kurulu üyeleri katıldı.

Trabzonspor borcu 1 milyar 192 milyon 419 bin TL

Trabzonspor Divan Kurulu Genel Sekreteri Mehmet Ongan yapılan çalışmalarla ilgili olarak üyelere bilgilendirmede bulundu. Trabzonspor Denetleme Kurulu BaÅŸkanı Mahmut Ören ise bordo-mavili kulübün net borcunun 1 milyar 192 milyon 419 bin TL olduÄŸunu açıkladı.

Trabzonspor Divan BaÅŸkanlık Kurulu BaÅŸkanı Ali Sürmen, divan kurulu seçimlerinin ertelenmesi çokça konuÅŸulduÄŸunu belirterek, "En son erteleme nedenimiz, organ ve kurullar baÅŸkanlarımızın talebi üzerine gerçekleÅŸti. Hayırlı olsun demek lazım. 2022 Åžubat'ta seçimli genel kurulumuzu yapacağız. Bu bir ihtiyaç mıydı, tüzük tadilatı yoksa bir talep midir? Bunu tartışmanın anlamı yok hiç kimse Trabzonspor’dan büyük deÄŸil. Hiç kimse Trabzonspor'a yol çizemez, yöntemde çizemez. KiÅŸisel verileri koruma kanunu deÄŸiÅŸti, yönetim sıkıntıda üyeler sıkıntıda diyorlar ki ben listede ismimi göremiyorum. Bir sürü sorunumuz var. Aidatını yatırmazsa çıkarılmaktan endiÅŸe ediyor bir taraftan ise tebliÄŸi ÅŸartları oluÅŸmamış. Onun için bunların yapılması lazım" dedi.