Ertuğrul Sağlamın Maç Sonu Açıklaması
19/04/2021
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Ertuğrul Sağlamın Maç Sonu Açıklaması

Samsunspor Teknik Direktörü ErtuÄŸrul SaÄŸlam, Bursaspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Güzel bir galibiyet aldıklarını belirten SaÄŸlam, “KarşılaÅŸmaya çıkarken, maalesef geçen hafta kaybettiÄŸimiz puanlardan sonra üçüncü olarak maça çıktık. O yüzden Giresunspor’a ve Adana Demirspor’a tekrar yanaÅŸmak için bu karşılaÅŸmayı kazanmamız gerekiyordu. Oyuncularımızda gerçekten bu iÅŸin bilincindeydiler. Maça iyi baÅŸladık. Golü bulduk. Sonra yine pozisyonlarımız vardı. Tam içeri girerken 2-0’ı bulduk. Bu rakibin direncinin biraz daha kırılması, sistem ile alakalı deÄŸiÅŸiklikler yapması ve sonrasında da risk almasına sebep oldu. Ä°kinci yarı da yine pozisyonlar bulduk. Golü bulduk, direkten dönen topumuz vardı. Oyunu iyi getirdik. Sonrasında da kapanışı da güzel bir ÅŸekilde yapıp camiamızın, taraftarımızın ihtiyacı olan moral, motivasyonu saÄŸlayacak hem güzel oyunu hem bol pozisyon ve beraberinde bol gollü galibiyet bizim için güzel oldu. Ben tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bursaspor’u da tebrik ediyorum. Bence bu ligin renkli takımlarından, iyi takımlarından bir tanesi ve en baÅŸarılı kadro yapılanmasına baktığımız zaman o gençlerle en baÅŸarılı birkaç takımlarda bir tanesi bence. O yüzden onlara da bundan sonraki dönemlerde baÅŸarılar diliyorum” dedi.

Kadro dışı kalan Caner Arıcı, Burak Çalık ve Kerem Can Akyüz hakkında da konuÅŸan ErtuÄŸrul SaÄŸlam, “Caner, Kerem ve Burak arkadaşımız baÅŸkanımızın ve yönetimimizin aldığı karar neticesinde aramızdan ayrıldılar. Bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı da kendilerine teÅŸekkür ediyorum” diye konuÅŸtu.

Taraftarlardan oyuncuların moralini ve motivasyonunu arttıracak güzel ÅŸeyler beklediÄŸini ifade eden ErtuÄŸrul SaÄŸlam, “3 tane çok kritik karşılaÅŸma oynayacağız. Buradaki amacımız bütün karşılaÅŸmaları kazanmak ve sonrasında da rakiplerimizin oynayacağı zorlu karşılaÅŸmalardan bizi Süper Lige çıkaracak sonucu beklemek. Ben taraftarlarımızdan özellikle oyuncularımızla alakalı onların moralini ve motivasyonunu arttıracak güzel ÅŸeyler bekliyorum. Bizimle alakalı belli bir kesimin beklentisi var. Onlar da merak etmesinler 3 hafta sabretsinler. Dolayısıyla böyle de bir isteÄŸimiz olacak. Ama bugün de ÅŸunu gördük ki, oyuncularımız sorumluluk aldılar. Olayı sahiplendiler ve sonrasında güzel bir galibiyet elde ettiler. Ä°nÅŸallah bundan sonraki hedefimiz, amacımız bu akÅŸam maçı deÄŸerlendirip, yarından itibaren de bizim için yine çok önemli olan Boluspor karşılaÅŸmasına hazırlanmaya çalışacağız. Ben sonunun güzel olacağına inanıyorum” ÅŸeklinde konuÅŸtu.