Dev Maça Dakikalar Kala
28/02/2021
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Dev Maça Dakikalar Kala

Trabzonspor, Süper Lig'in 27. haftasında bugün Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Ä°ki ekip de ÅŸampiyonluk iddiasını güçlendirmek için sahaya çıkacak. Dev maç öncesi Trabzonspor'un 48, Fenerbahçe'nin ise 51 puanı bulunuyor.

Trabzonspor: UÄŸurcan, Serkan, Edgar, Hugo, Marlon (Kamil Ahmet), Berat, Flavio, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny.

Fenerbahçe: Altay, Nazım, Tisserand, Serdar, Atilla, Sosa, Mert Hakan, Mesut, Pelkas, Osayi, Thiam.

2021 yılında yenilgisi yok Bordomavili ekibin…

Trabzonspor'un 2021 yılında yenilgisi bulunmuyor. Bordo-mavililer, 2021 yılında oynadığı 10 lig maçında 9 galibiyet, 1 beraberlik alarak rakiplerine hiç boyun eÄŸmedi.

En son 26 Aralık 2020'de konuk ettiÄŸi Galatasaray'a 2-0 yenilen Karadeniz ekibi, daha sonra 64 günlük süre içerisinde yenilgi yaÅŸamadı.

Ligde üst üste 8. galibiyet hedefi

Süper Lig'de son 7 maçını kazanarak son 17 sezondaki en iyi galibiyet serisini elde eden Trabzonspor, Fenerbahçe'yi de yenerek iyi gidiÅŸatını sürdürmek istiyor.

Bordo-mavililer, sarı-lacivertli ekibi yenmesi halinde ligde galibiyet serisini 8'e çıkartarak 2003-2004 sezonundaki 11 maçlık seriye bir adım daha yaklaÅŸacak.

Ligde 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 maÄŸlubiyet yaÅŸayan bordo-mavililer, 48 puanla 4. basamakta bulunuyor. Trabzonspor, galip gelmesi halinde 51 puanla 3. sırada yer alan Fenerbahçe'yi yakalayacak.

Trabzonspor'un eksikleri

Trabzonspor'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testleri negatife dönen oyuncular ile sakatlığı düzelen Abdulkadir Parmak, takımda yer alabilecek.

Karadeniz ekibinde sakatlıkları bulunan Abdülkadir Ömür ve Anders Trondsen, bu mücadelede forma giyemeyecek.

Ceza sınırında bulunanlar

Bordo-mavililerde stoperler Edgar Ie ve Vitor Hugo ile orta saha oyuncusu Abdulkadir Parmak, sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düÅŸecek.