Selahattin Çebi İstifa Dilekcesini Genç'e Sundu
25/01/2021
murat
0 yorum
PAYLAŞ

Selahattin Çebi İstifa Dilekcesini Genç'e Sundu

AK Parti Genel Merkezi ve CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan tarafından AK Parti Ortahisar Ä°lçe BaÅŸkanlığı için aday gösterilen Ortahisar Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Selahaddin Çebi, istifa dilekçesini sundu. Ä°stifa dilekçesini Ortahisar Belediye BaÅŸkanı Ahmet Metin Genç’e sunan Çebi, bugüne kadar kendisine verdiÄŸi görevlerden ve desteklerden dolayı BaÅŸkan Genç’e teÅŸekkürlerini iletti.

Çebi, Ortahisar ilçe kongresini AK Parti’ye layık bir ÅŸekilde düzenleyeceklerini belirterek, “Bugüne kadar Sayın BaÅŸkanımız Ahmet Metin Genç’in desteÄŸini ve gücünü hep arkamızda hissettik. Çok yakın ve samimi iliÅŸkilerimiz oldu. Birlikte AK Parti’de birçok farklı görevlerde bulunduk. BaÅŸkanımıza burada bir kez daha tarafımızda tevdi ettiÄŸi görevler için teÅŸekkürlerimi iletiyorum. Hep milletimize hizmet ÅŸuuruyla ve ruhuyla hareket ettik. Ä°nÅŸallah, Allah (C.C) nasip ederse, bundan sonra da birlikte çok güzel hizmetler gerçekleÅŸtireceÄŸiz.” dedi.

“ÇÖZÜM ÜRETÄ°CÄ° ANLAYIÅž ORTAYA KOYDU”

BaÅŸkan Genç ise, Çebi’nin siyasette oldukça tecrübeli bir isim olduÄŸunu ve çözüm odaklı hizmet anlayışıyla hareket ettiÄŸini belirterek, “Sayın Selahaddin Çebi, AK Parti’nin kuruluÅŸundan itibaren mesai arkadaÅŸlığı yaptığım, kendisini AK Davaya adamış tecrübeli bir siyasetçi. Yeni görevinde Sayın Çebi’ye baÅŸarılar diliyorum. AK Parti Ortahisar Ä°lçe TeÅŸkilatında da çok baÅŸarılı iÅŸler çıkaracağından eminim. Bugüne kadar çok farklı görevlerde birlikte mesai arkadaÅŸlığı yürüttük. Hem AK Parti teÅŸkilatlarımızda hem de belediyemizde baÅŸkanvekilliÄŸi, meclis üyeliÄŸi ve son olarak da baÅŸkan yardımcılığımı üstlendi. ÜstlendiÄŸi bu farklı görevlerden dolayı siyasi ve idari tecrübesinin üst seviyede olduÄŸunu bir kez daha yinelemek isterim. Bütün bu görevlerde verimli ve çözüm üretici bir hizmet anlayışını ortaya koydu. Fen Ä°ÅŸleri’nden sorumlu baÅŸkan yardımcısı olarak kırsal ve merkez mahallerimizde çok güzel projelere imza attı. Pandemiye raÄŸmen Fen Ä°ÅŸleri MüdürlüÄŸümüz onun yönetiminde yıllık hedeflerimizden sapmadan büyük bir gayretle hedeflerimizi yüzde yüz olarak gerçekleÅŸtirdi. Ben bir kez daha kendisine çok teÅŸekkür ediyorum. Ortahisar Ä°lçe BaÅŸkanlığı görevini de layıkıyla yerine getireceÄŸinden en ufak ÅŸüphem yok. Sayın Çebi, Ortahisar ilçe teÅŸkilatımıza yeni bir dinamizm ve heyecan katacak. Ortahisar Belediyesi olarak birlikte çok güzel projelere hayat vereceÄŸimizi düÅŸünüyorum. Bu vesilelerle de üç dönemlik görev süresini dolduran ilçe BaÅŸkanımız Temel AltunbaÅŸ Bey’e bir kez daha teÅŸekkürlerimi iletiyorum. Temel BaÅŸkanımız da Ortahisar’da gerek vatandaÅŸlarımızla olan iliÅŸkileri, gerekse idari ve yönetimsel anlamda ortaya koyduÄŸu güzel anlayışlarla hatırlanacaktır.” ifadelerine yer verdi.

Çebi, AK Parti Ortahisar Belediye Meclis üyeliÄŸi görevinden de ilçe kongresinin gerçekleÅŸtirileceÄŸi 8 Åžubat 2021 tarihinde istifa edecek.