Murat Zorluoğlu Hilmi Güler'i Makamında Ziyaret Etti
17/12/2020
murat
0 yorum
PAYLAŞ

Murat Zorluoğlu Hilmi Güler'i Makamında Ziyaret Etti

Trabzon BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Murat ZorluoÄŸlu, Ordu BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Mehmet Hilmi Güler'i makamında ziyaret etti.

Güler, ziyaret sırasında BüyükÅŸehir Belediyesinin hayata geçirdiÄŸi ve planladığı yatırımlar hakkında bilgilendirmede bulundu.

BaÅŸkan ZorluoÄŸlu'nun tecrübeleriyle hem Trabzon'a hem de bölgeye önemli katkıları olacağını belirten Güler, "Kendilerinin baÅŸarılarıyla gurur duyuyoruz. Trabzon bizim için kültürel, tarihi, sosyal açısından çok önemli bir ÅŸehir. Hem DOKA hem de DOKAP'ta ortak olduÄŸumuz projelerimiz var. Trabzon'da turizm, kültürel, sosyal anlamda yapacağımız çalışmalarımız var." dedi.

ZorluoÄŸlu, Ordu'nun, ihtiyaç duyduklarında her zaman desteklerini aldıkları çok özel bir ÅŸehir olduÄŸunu vurgulayarak, "Çok tecrübeli ve bakanlık yapmış bir büyüÄŸümüz olan BaÅŸkanımız Mehmet Hilmi Güler'in Ordu BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı olmasının da ayrı bir ehemmiyeti var. Trabzon ile Ordu arasında iÅŸ birliÄŸini artıracak mekanizmaları oluÅŸturmak ve bölgesel kalkınma perspektifini tüm bölge illeri için ortaya koyacak bir anlayışla inisiyatif baÅŸlatabileceÄŸimizi düÅŸünüyorum." diye konuÅŸtu.

Ortak tarihi paylaştıklarına işaret eden Zorluoğlu, şunları kaydetti:"

Bu bakımdan bunun çok daha ileriye taşınarak ekonomi, turizm, tarım anlamında bölgesel bir bakış açısıyla her iki ÅŸehrin menfaatini maksimize edecek adımları yerelden baÅŸlatarak atmamız gerekiyor. Yerel yönetimler, yerel kalkınmanın da en önemli unsurları haline geldi. Bu anlamda bizler de ÅŸehirlerimizde kalkınmanın lideri pozisyonunda olan yöneticileriz. Bundan sonra da inÅŸallah sizinle birlikte ÅŸimdiye kadar attığımız adımlara ilave olarak yeni adımlar atarız."