Ertuğrul Sağlam Yeterli Dersi Çıkaracagız
17/10/2020
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Ertuğrul Sağlam Yeterli Dersi Çıkaracagız

Samsunspor’un Teknik Direktörü ErtuÄŸrul SaÄŸlam, 3-0 maÄŸlup olduÄŸu Ä°stanbulspor maçına iliÅŸkin, "Üzgünüz tabi ki futbolda bu türlü maçlar oynanıyor ve yeterli dersi çıkartacağız." dedi.

ErtuÄŸrul SaÄŸlam, maçın ardından düzenlediÄŸi basın toplantısında, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Maçın ilk devresinde iyi oynadıklarını ifade eden ErtuÄŸrul SaÄŸlam, "Rakibimize pozisyon vermedik, pozisyonlar bulduk. Ofansif olarak daha üretken olalım diye ikinci yarıda oyuncu deÄŸiÅŸiklikleri yaptık. Ä°kinci yarıya da aslında fena baÅŸlamadık ama hakem çok net bir faulu vermeyince pozisyon bize pahalıya mal oldu. Sonrasında oyuncu deÄŸiÅŸiklikleri ve saha içindeki oyuncu pozisyonlarını deÄŸiÅŸtirerek farklı hamleler yapmaya çalıştık. Açıkçası çok üretken olduÄŸumuzu da söylenemez. Tabi ki kaybetmek bizi çok üzdü, ama biz inancımızdan hiç bir ÅŸey kaybetmedik. Sonuç olarak bu türlü maÄŸlubiyetler bazen size 3 puan kaybettirir ama 3 puandan daha fazlasını getirecek takım içinde deÄŸerler üretir" diye konuÅŸtu.

Bu maÄŸlubiyetin kendilerini bazı gerçeklerle karşı karşıya getirdiÄŸini ifade eden SaÄŸlam, "Bu maçı biz bu ÅŸekilde deÄŸerlendireceÄŸiz. Bu maçın olumsuz etkilerinden kurtulup, gerekli dersleri çıkarıp önümüzdeki maçlara bakacağız. Üzgünüz tabi ki futbolda bu türlü maçlar oynanıyor ve yeterli dersi çıkartacağız. Ä°stanbulspor'u tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler ve haklı bir galibiyet aldılar" ÅŸeklinde konuÅŸtu.