Başkan Adayımız Çapoğlu’dur
16/10/2020
murat
0 yorum
PAYLAŞ

Başkan Adayımız Çapoğlu’dur

Of Belediye BaÅŸkanı  SarıalioÄŸlu Genel Merkez TeÅŸkilat BaÅŸkanlığı tarafından Of Ä°lçe BaÅŸkan Adayı olarak belirlenen Ahmet ÇapoÄŸlu’nu tebrik ederek “Partimizin adayı ÇapoÄŸlu’dur” dedi.

Of Belediye BaÅŸkanı Salim Salih SarıalioÄŸlu yaptığı basın açıklamasında AK Parti Genel Merkez TeÅŸkilat BaÅŸkanlığı tarafından Of Ä°lçe BaÅŸkan Adayı olarak belirlenen BaÅŸkan Yardımcısı Ahmet ÇapoÄŸlu’nu tebrik etti.

AK Parti’nin kuruluÅŸundan bugüne kadar ilçe baÅŸkanı ve yönetim kurullarında görev yapan baÅŸkan ve yöneticilerine teÅŸekkür eden BaÅŸkan SarıalioÄŸlu; “Partimizin kurucu ilçe baÅŸkanı Sayın Fazlı ÇapoÄŸlu ve ikinci ilçe baÅŸkanımız Sayın Mehmet Hakan TerzioÄŸlu’na ve yönetim kurullarında görev almış deÄŸerli arkadaÅŸlarımıza Of’umuza ve partimize vermiÅŸ oldukları hizmetler nedeniyle teÅŸekkür ediyorum. DeÄŸerli iki baÅŸkanımız da Tüzük gereÄŸi 3’er dönem görevlerini tamamladılar. Åžimdi önümüzde yeni bir dönem var. Genel Merkez TeÅŸkilat BaÅŸkanlığımız yeni baÅŸkan adayımızı Belediye BaÅŸkan Yardımcımız Sayın Ahmet ÇapoÄŸlu olarak belirledi. Aday adayı olan arkadaÅŸlarımıza teÅŸekkür ediyorum. Demokratik bir ÅŸekilde adaylıklarını beyan etmiÅŸlerdir. Genel merkezimiz de bir karar vermiÅŸtir. 17 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan 7. OlaÄŸan kongremizde tüm teÅŸkilat mensupları olarak Sayın ÇapoÄŸlu’nu yeni ilçe baÅŸkanımız olarak seçeceÄŸiz” dedi.

BaÅŸkan SarıalioÄŸlu; “Hepimizin bu karara saygı duyması gerekir. Genel Merkezin açıkladığı adayın yanında olacağız, destek olacağız, fitneye ve fesada meydan vermeyeceÄŸiz. Bu yolda dün beraber yürüdük bugün de beraber yürüyoruz yarın da beraber yürüyeceÄŸiz inÅŸallah” ifadelerini kullandı.

Bu tür görevlerin bir hizmet yolculuÄŸu olduÄŸunu belirten BaÅŸkan SarıalioÄŸlu; “Bu yolculuk, milletimize olan sevdanın yolculuÄŸudur. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı devreden Mehmet Hakan TerzioÄŸlu baÅŸkanımıza ve yönetimine hizmetleri için teÅŸekkür ediyorum. Aslolan davamızdır. Hep birlikte büyük ve güçlü Türkiye için, çocuklarımız için, gençlerimiz için, geleceÄŸimiz için; durmadan yorulmadan yollara düÅŸeceÄŸiz. Yolumuz açık olsun, Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuÅŸtu.