Kesdigi Ağaç Sonu Oluyordu
16/10/2020
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Kesdigi Ağaç Sonu Oluyordu

GümüÅŸhane'de kestiÄŸi ceviz aÄŸacının dalının üzerine düÅŸmesi sonucu aÄŸaca sıkışan vatandaÅŸ Ä°tfaiye’nin saatler süren çalışması sonucu kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre bir akrabasının cevizini kesmek üzere merkeze baÄŸlı KazantaÅŸ köyünden Yeniyol köyünün Cami mahallesine gelen Metin Kolcu isimli vatandaÅŸ kestiÄŸi dalın üzerine düÅŸmesi sonucu kollarını aÄŸacın gövdesiyle kestiÄŸi dalın arasına sıkıştırdı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin müdahale edememesi üzerine bu kez GümüÅŸhane Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler önce baskı yapan diÄŸer dalları motorla kestikten sonra aÄŸaç dalını dikkatli bir ÅŸekilde kaldırarak Kolcu'yu sıkıştığı yerden kurtardı.

Ä°tfaiye ekipleri çalışmanın sonuna doÄŸru aÄŸacın üzerinde bayılan Kolcu’yu Jandarma ekipleriyle birlikte bulunduÄŸu yerden indirerek saÄŸlık görevlilerine teslim etti.

Bölgede hazır bekleyen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerine yapılan Kolcu, GümüÅŸhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kolcu'nun her iki kolunda da ezik ve kırıklar olduÄŸu öÄŸrenildi.