Rize’de İnanılmaz olay!Rogardan İnsan Çıktı
14/10/2020
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Rize’de İnanılmaz olay!Rogardan İnsan Çıktı

Rize'de 4 kiÅŸi tarafından kaçırıldığını iddia eden bir ÅŸahıs rögardan itfaiye yardımıyla polis gözetiminde çıkartıldı.

Olay merkeze baÄŸlı Piriçelebi Mahallesi Ali Osman Ulusoy Otobüs Ä°ÅŸletmeleri Yazıhanesi önünde meydana geldi.

Sokakta seyyar satıcılık yapan bir vatandaÅŸ rögar kapağından ses geldiÄŸini duyarak kapağın yanına gitti. Kapağın altından "Kurtarın beni" ÅŸeklinde ses duyan vatandaÅŸ hemen polisi ve itfaiyeyi aradı.

Olay yerine gelen ekipler rögar kapağını kaldırarak içerisindeki 30 yaşındaki E.D.’yi bulunduÄŸu yerden çıkardı.

E.D.'nin olay yerinde kendisine oraya nasıl girdiÄŸini soranlara 4 kiÅŸi tarafından kaçırıldığını, ellerinden kurtularak dere yatağı marifeti ile rögara girdiÄŸini ve ardından merkeze kadar yürüdüÄŸünü söylediÄŸi öÄŸrenildi.

"Beni kaçırdılar" dedi yardım istedi

Olay anında orada olan ve E.D.’nin "Beni kaçırdılar" dediÄŸini duyduÄŸunu dile getiren Mustafa BeÅŸiktepe “Ben burada kestane satıyordum. Adam oradan kapaÄŸa vurdu 'Kurtarın beni’ diye. Bende hemen ekiplere haber verdim. Ekipler geldi kurtardı onu. ‘Kaçırdılar beni’ dedi, gerisini bilmiyorum. Buradan girme ÅŸansı yok. Kesin baÅŸka bir yerden girdi” ifadelerini kullandı.

Rögarın içerisinden çıkartılan E.D. Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken polis olayla ilgili inceleme baÅŸlattı.

Öte yandan durumdan ÅŸüphelenen vatandaÅŸlar olay yerinden giden ekiplerin ardından rögar kapağını yeniden açarak baÅŸka kimsenin olup olmadığını cep telefonları flaÅŸlarıyla ve bağırarak kontrol etti.