Trabzon'da FuhuÅŸ Operasyonu!
27/09/2020
murat
0 yorum
PAYLAŞ

Trabzon'da FuhuÅŸ Operasyonu!

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde Emniyet MüdürlüÄŸü AsayiÅŸ Büro AmirliÄŸi Ahlak Masası ekipleri tarafından bir otele düzenlenen baskında fuhuÅŸ yapan yabancı uyruklu kadınları gizlemek için hazırlanan kalorifer peteklerinin arkasında gizli geçit bulundu.

Alınan bilgiye göre, AsayiÅŸ Büro AmirliÄŸi Ahlak Masası ekipleri, Ortahisar ilçesi Ä°skenderpaÅŸa mahallesinde bulunan bir otele baskın düzenledi. Baskında ekiplerin bir otel odasındaki kalorifer peteÄŸi dikkatlerini çekti. Yapılan incelemede kalorifer peteÄŸi öne çekildiÄŸinde arkasından yan binaya geçilen gizli bir geçit tespit edildi.

Yapılan incelemede yan binada bulunan ve fuhuÅŸ baskınlarında gizlenen 2'si Kırgızistan, 1'i Moldova olmak üzere 3 yabancı uyruklu hayat kadını yakalanırken, Z.S., N.B. ve G.M. isimli yabancı uyruklu kadınlar sınır dışı edilmek üzere gerekli mercilere gönderildi.

Öte yandan söz konusu otelin iÅŸletmecileri F.B. ve H.Ä°. ise fuhuÅŸa aracılık ve yer temini suçlarından Trabzon Adliyesi'ne sevk edilirken, ÅŸahısların ilk ifadesinde fuhuÅŸ baskını sırasında otel odasında bulunan kızlara telefonla haber vererek yan binaya kalorifer peteklerinin arkasındaki gizli geçitten geçmelerini saÄŸladıklarını söyledikleri öÄŸrenildi.