Çebi"Şampiyonlar Liği Trabzonspor'un Hakkı"
27/07/2020
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Çebi"Şampiyonlar Liği Trabzonspor'un Hakkı"

BeÅŸiktaÅŸ BaÅŸkanı Ahmet Nur Çebi, Åžampiyonlar Ligi'ne katılmanın Trabzonspor'un hakkı olduÄŸunu söyledi, CAS'tan iyi bir sonuçla dönmelerini umut ettiÄŸini açıkladı.

Milliyet Gazetesi'ne konuÅŸan Ahmet Nur Çebi'nin sözleri ÅŸöyle;

"Sezon bitti ve biz 3. olduk. Bundan sonra üstümüze düÅŸen Türkiye’yi Avrupa’da en iyi ÅŸekilde temsil etmek. Ülkemize puanlar getirmek istiyoruz. UEFA Avrupa Ligi’ndeyiz. Åžampiyonlar Ligi ihtimali de var ama maçtan sonra Sergen Hocam çok güzel söyledi. Orası Trabzonspor’un hakkı. Ä°nÅŸallah cezaları kalkar ve Åžampiyonlar Ligi’nde ülkemizi en iyi ÅŸekilde temsil ederler."

"AVRUPA’YA GÄ°DEBÄ°LMEMÄ°Z Ä°ÇÄ°N 100 MÄ°LYON TL LAZIM"

"Takım bu sezon elinden geleni yaptı. Åžimdi görev biz yönetimde. Önümüzde sayılı günler kaldı. Avrupa’ya gidebilmemiz için 100 milyon TL’ye yakın bir kaynak bulmamız lazım. Kolay deÄŸil ama lisansı almak bizim görevimiz. Ä°nÅŸallah en kısa zamanda bu sorunu da çözeceÄŸiz. Maalesef geçmiÅŸten gelen sıkıntıları çözmek ve bonservis bedelleri baÅŸta olmak üzere bu borçları kapatmak zorundayız. Pandemi döneminde kulüpler birçok gelirden uzak kaldı. Ama ne yapıp edip Avrupa’ya gitmek için gerekli ödemeleri yapmak bizim görevimiz."