Ünal Karaman, Çaykur Rizespor’dan İstifa Etti
15/07/2020
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Ünal Karaman, Çaykur Rizespor’dan İstifa Etti

Çaykur Rizepor’un teknik direktör’ü  Ünal Karaman, yeÅŸil-mavililerdeki görevinden 9 maç sonunda ayrıldı. Son dakika bilgisine göre Karaman son 2 maç öncesinde Rizespor’dan istifa etti.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, “Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu'na istifa dilekçesini sunan teknik direktörümüz Ünal Karaman ile karşılıklı yapılan görüÅŸmeler sonrası yollarımızı bugün itibarıyla ayırmış bulunuyoruz. Sayın Ünal Karaman’a yaptığı hizmetlerden dolayı teÅŸekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde baÅŸarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Ünal Karaman’ın yazılı açıklaması:

Çaykur Rizespor ile yolları ayrılan Ünal Karaman yaptığı yazılı açıklamada ÅŸunları kaydetti: "Kulübümüzde 4 Mart 2020 tarihinde baÅŸladığımız teknik adam görevlerimizden ayrılma kararı almış bulunmaktayız. Göreve baÅŸladığımız andan itibaren sevgisini, desteÄŸini, emeÄŸini esirgemeyen her fırsatta bunu gösteren, ÅŸehir yönetiminin her kademesinde görev ifa eden kamu görevlilerinden sokaktaki her bir insanımıza samimi duygularla teÅŸekkür eder, Çaykur Rizespor'a devam eden mücadelesinde baÅŸarılar dileriz. Bizi sevenleri de bizim sevdiklerimizi de üzmeyelim, kalın saÄŸlıcakla."