Trabzonspor'un Yeni Transferi
07/07/2020
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Trabzonspor'un Yeni Transferi

Trabzonspor Kulübü, Muhammet Taha Tepe ile 2020-2021 transfer tescil dönemi içerisinde TFF Profesyonel Futbolcu SözleÅŸmesi imzalamak üzere anlaÅŸmaya vardı.

TS CLUB’tan sorumlu yönetim kurulu üyesi  Yalçın Orhan’ın katılımıyla gerçekleÅŸen törende 2001 doÄŸumlu Muhammet Taha Tepe ilk transfer tescil döneminde kendisini kulübümüze baÄŸlayan ön sözleÅŸmeyi imzaladı.

Yalçın Orhan“Kulübümüzde forma giyen kaleciler her zaman adından söz ettirmiÅŸtir. Her dönemde Türkiye’de ve Avrupa’da gündem yaratan kalecilerimiz olmuÅŸtur. Bugün yine ileride adını çok sık duyacağınız bir isimle sözleÅŸme imzalıyoruz. Kulübümüzün ilkeleri ve hedefleri doÄŸrultusunda çok yetenekli ve karakterli bir arkadaşımız kadromuza kattık. Genç kalecimiz Muhammet Taha Tepe’ye baÅŸarılar diliyorum. Hem kendisi hem de bizler adına çok çalışacağını ve baÅŸarılı olacağını ümit ediyorum” dedi.

Muhammet Taha Tepe“Çok heyecanlıyım. Trabzonspor gibi büyük bir kulübe geldiÄŸim için de çok mutluyum. Umarım kulübümüzü ve baÅŸarımı isteyenleri mahcup etmem. Bunun için çok çalışacağım” dedi.