Akçayın Ankaragücü'nden Neden Ayrıldıgı Ortaya Çıktı
28/06/2020
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Akçayın Ankaragücü'nden Neden Ayrıldıgı Ortaya Çıktı

Teknik direktör Mustafa ReÅŸit Akçay‘ın çalıştırdığı Ankaragücü takımından Trabzonspor maçı öncesi ÅŸok bir kararla ayrılması futbol kamuoyunu ÅŸaşırttı . MKE Ankaragücü Kulübü BaÅŸkanı Fatih Mert, teknik direktör Mustafa ReÅŸit Akçay ile yollarını ayırdıklarını 23 Haziran günü duyurdu.

Ankaragücü baÅŸkanı Fatih Mert yaptığı açıklamada Akçay'ın da ayrılmak istediÄŸini söyledi. Ancak Akçay yaptığı açıklamada bu iddiayı yalanladı.

Akçay,  ÅŸu açıklamalarda bulundu:

“Her antröner gibi ben de bir çok defa ligimizi deÄŸerlendirdiÄŸim konuÅŸmalar yaptım, ki, her antrenör kim ÅŸampiyonluÄŸa oynar-oynuyor konusunda bir kaç laf mutlaka eder. Bir çok antrenör de Trabzonspor’u favori bulmuÅŸtur. Bu bilinen bir ÅŸey. Üstelik Ankaragücü ile Trabzonspor kardeÅŸ kulüptür. Bir hafta önce menajerim Emre Yıldız aradı. Ankaragücü tesislerinin altında Aspava’nın karşısında Ä°kram kafede oturduk. Ankaragücü baÅŸkanı benim Trabzonspor’un ÅŸampiyonluÄŸuyla ilgili daha önce ettiÄŸim lafları hatırlatıp, Yıldız’a ‘Ankaragücü taraftarı bu ifadelerden çok rahatsız. ReÅŸit Akçay’la artık çalışamayacağız’ demiÅŸ.”

 Siz ayrıldınız diye söylentiler var?

Hayır yönetim gönderdi.

Ama yakın zamanda Alanya teknik direktörü de Emre BelözoÄŸlu da Trabzonspor’u ÅŸampiyonluÄŸun favorisi gördüÄŸünü açıklamıştı.

Evet bir çok teknik adam bu yorumu yaptı ama gönderilen ben oldum.

Veryansın TV