Fatıh Mert"Futbolcular Oynamak İstemiyor"
05/05/2020
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Fatıh Mert"Futbolcular Oynamak İstemiyor"

MKE Ankaragücü’nde bir futbolcunun korona virüs teÅŸhisiyle tedavi altına alınmasının ardından MKE Ankaragücü kulübün baÅŸkanı Fatih Mert konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

BaÅŸkan Mert, test sonucu pozitif çıkan oyuncunun tedavisine devam edildiÄŸinin altını çizerek, “Futbolcularımızın hepsi bir araya gelmiyordu, dün ilk kez test için ayrı ayrı gruplarla ayrı saatlerde tesislere geldiler. Futbolculara teknik ekibe ve kulüpte çalışanlara test yapıldı.

Bir futbolcunun pozitif olduÄŸunu öÄŸrendik. AkÅŸam bu futbolcu tekrar hastaneye çaÄŸrıldı. Hastanede ileri tetkikler yapıldı. Durumu ağır deÄŸil. Bir süre daha kontrol altında tutulacak. Tedavisi devam ediyor. Temas eden yönetici arkadaşımız vardı, onlarla ben de aynı ortamda bulunmuÅŸtum. Biz de test yaptırdık. Yöneticilerin test sonuçları da 1-2 saate çıkacak” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

"Birçok kulüpte futbolcular oynamak istemiyor"

Bugün SaÄŸlık Bakanı Fahrettin Koca ve TFF arasında liglerin geleceÄŸine dair yapılacak toplantıya da deÄŸinen BaÅŸkan Fatih Mert, “Åžunu biliyorum; birçok kulüpte futbolcular oynamak istemiyorlar. Bunu medyadan takip ediyorum. Herkesin kafasında birçok soru iÅŸareti var. Oynanmaması yönünde görüÅŸler var. Bugünkü görüÅŸmeden de bunların dikkate alınacağı bir karar bekliyorum” diye konuÅŸtu.

"Liglerin oynanması bu ÅŸartlarda zor gibi görünüyor”

Fatih Mert, ÅŸu anki durumda liglerin devam etmesinin zor olduÄŸunu vurgulayarak, ÅŸu ifadelere yer verdi:

"Bir ÅŸehirde oynanmasına kulüpler sıcak bakmadılar. Kulüpler BirliÄŸi ve TFF BaÅŸkanı ile birlikte yapılan görüÅŸmede buna sıcak bakılmadı. Mümkün gibi görünmüyor. BaÅŸlaması ile ilgili de 12 Haziran söyleniyor. Bununla ilgili de bugün yapılacak toplantının sonucunu bekliyoruz. Liglerin oynanması bu ÅŸartlarda zor gibi görünüyor. Karar devlet büyüklerinin. Onların vereceÄŸi kararı bekliyoruz."

MKE Ankaragücü BaÅŸkanı Fatih Mert,Futbolcunun 45 günlük süreçte sadece iki kez markete giderek virüs kaptığını ifade eden Mert, bu ÅŸartlarda futbol oynamak istemediklerini belirtti.