Vali Çeber, Siyasi İl Başkanlarıyla Video Konferans Yöntemiyle Toplantı Yaptı
19/04/2020
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Vali Çeber, Siyasi İl Başkanlarıyla Video Konferans Yöntemiyle Toplantı Yaptı

Rize Valisi Kemal Çeber, kentteki Siyasi Parti Ä°l BaÅŸkanları ile Video konferans sistemi üzerinden çay sezonu ve pandemi süreci ile ilgili toplantı gerçekleÅŸtirdi.

Vali Çeber baÅŸkanlığında düzenlenen toplantıya, AK Parti Ä°l BaÅŸkanı Ä°shak Alim, CHP Ä°l BaÅŸkanı Saltuk Deniz, MHP Ä°l BaÅŸkanı Ä°hsan Alkan, Ä°YÄ° Parti Ä°l BaÅŸkanı Av. AyÅŸegül Özyanık, Saadet Partisi Ä°l BaÅŸkanı Av. Muhammet Kaçar ve Yeniden Refah Partisi Ä°l BaÅŸkanı Mehmet Akif Zerdeci katıldı.

AkÅŸam saat 20.00 ile 22.00 saatleri arasında katılımcıların evlerinden video konferans sistemi üzerinden katılımları ile gerçekleÅŸtirilen görüÅŸmede, pandemi süreci ve yaklaÅŸan çay sezonunun etraflıca  görüÅŸülerek fikir alışveriÅŸinde bulunulduÄŸu kaydedildi.

Vali Çeber, toplantının çok verimli geçtiÄŸini ifade ederek, “Her ÅŸey Rizemiz Ä°çin sloganı ile ev sohbeti samimiyetinde gerçekleÅŸtirdiÄŸimiz bu toplantıda, Ä°l BaÅŸkanlarının Rize Sevgisi ve konular üzerindeki hakimiyetleri toplantının çok verimli geçmesini saÄŸladı.“ dedi.