TİSKİ Su Faturalarının Ödenme Tarihini Erteledi
15/04/2020
murat
0 yorum
PAYLAÅž

TİSKİ Su Faturalarının Ödenme Tarihini Erteledi

Trabzon Ä°çme Suyu ve Kanalizasyon Ä°daresi Genel MüdürlüÄŸünden yapılan açıklamada, su faturaların ödeme tarihlerinin ertelendiÄŸini belirtildi. Sayaç okuma iÅŸlemlerinin durdurulduÄŸu belirtilen açıklamada, Nisan dönemi faturalarının Åžubat ayı faturalarının %70’i oranında olduÄŸu ve yapılan tüm uygulamaların Nisan öncesini kapsamadığı belirtildi.

TÄ°SKÄ°’den yapılan açıklamai:

COVÄ°D-19 tedbirleri kapsamında Trabzon BüyükÅŸehir Belediyesi tarafından alınan karara göre, konutlarda 2020 yılı Nisan dönemine ait düzenlenen faturalar; Åžubat ayı fatura tutarının %70 oranında olup; virüs tehdidi ortadan kalkınca yapılacak ilk sayaç okuma iÅŸlemi ile birlikte düzenlenecek faturalarda mahsuplaÅŸma iÅŸlemi yapılacaktır.

Bu süreçte hiçbir abonemizin borcundan dolayı suyu kesilmeyecektir.

Abonelerimize daha önce 15 gün vadeli fatura düzenlenirken, COVÄ°D-19 nedeniyle Nisan ayı faturaları için bu süre TÄ°SKÄ° Yönetim Kurulu Kararı ile Mayıs ayının son haftasına kadar uzatılmıştır.

Nisan ayı öncesi faturalar tüm bu uygulamaların kapsamı dışında olacaktır.

Bazı basın yayın organlarında yer alan bu yöndeki haberler tamamen asılsızdır. VatandaÅŸlarımızın itibar etmemeleri önemle rica olunur.