Maçka’da Araçlar Dezenfekte  Edildi
26/03/2020
murat
0 yorum
PAYLAŞ

Maçka’da Araçlar Dezenfekte Edildi

 

Maçka Belediyesi Koronayla mücadele çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

BaÅŸkan Koçhan’ın talimatıyla ilçede ki tüm ticari minibüs ve taksiler dezenfekte edilerek, vatandaÅŸlara evlerinde kalma çaÄŸrısı gerçekleÅŸtirildi.

Maçka Belediyesi koronavirüsüyle mücadele çalışmalarına hız verdi. Belediye BaÅŸkanı Koray Koçhan, ulaşımının vazgeçilmesi olan taksiler ve ticari minibüslerin dezenfekte çalışmasını gerçekleÅŸtirdi.

Konuyla ilgili deÄŸerlendirmelerde bulunan Maçka Belediye BaÅŸkanı Koray Koçhan, koronavirüsüyle mücadelede toplumun her kesimine önemli görevler düÅŸtüÄŸünü belirtirken, “Bu virüsle baÅŸa çıkabilmenin en önemli yolu, üzerimize düÅŸen sorumlulukları yerine getirmek; kiÅŸisel hijyenimize özen gösterirken, evden dışarı zorunlu olmadıkça çıkmamaktır. Araçlarımızı da her zamankinden daha temiz bir ÅŸekilde yolcularımızın kullanımına sunmak. Bu süreçte, tüm ticari taksi ve minibüslerimizin dezenfekte çalışmamızı gerçekleÅŸtirdik. Her haftada bu çalışmayı yenileyeceÄŸiz. Ayrıca tüm araçlarımıza dezenfektan bulundurmalıyız. Bu hassasiyeti tüm ÅŸoför esnafından rica ediyoruz. Bu süreci hep birlikte atlatacağız” dedi.