Vali Ustaoğlu, Vefa Sosyal Destek Gurubu Çalışmalarını Yerinde İnceledi
25/03/2020
murat
0 yorum
PAYLAŞ

Vali Ustaoğlu, Vefa Sosyal Destek Gurubu Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Trabzon Valisi Ä°smail UstaoÄŸlu, koronavirüs salgını dolayısıyla alınan önlemler kapsamında yasaklama/kısıtlamaya tabi tutulan vatandaÅŸlarımıza hizmet üretilmesi amacıyla oluÅŸturulan Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmalarını yerinde inceledi.

112 Acil Servis Komuta Kontrol Merkezi, Ä°l Emniyet MüdürlüÄŸü Muhabere Elektronik Åžube MüdürlüÄŸü bünyesindeki 155 Haber Merkezi ve Ä°l Jandarma Komutanlığının 156 Harekât Merkezini ziyaret eden Vali UstaoÄŸlu, beraberindeki Ä°l SaÄŸlık Müdürü Dr. Hakan Usta, Ä°l Jandarma Komutanı TuÄŸgeneral Erhan Demir ve Ä°l Emniyet Müdürü Metin Alper’den sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı.

Ä°l Emniyet MüdürlüÄŸünde, 155 ihbar hattına gelen bir çaÄŸrıyı da yanıtlayan Vali UstaoÄŸlu, vatandaşın çaÄŸrısını alarak talebin ivedilikle karşılanması talimatını verdi. Daha sonra burada görevli personele, Vefa Sosyal Destek Grubunun ve verdikleri hizmetin önemine dair deÄŸerlendirmelerde bulunan Vali UstaoÄŸlu, ihbar hatlarına gelen çaÄŸrıların itinayla deÄŸerlendirilmesini ve vatandaÅŸların maÄŸduriyet yaÅŸamaması için azami gayret gösterilmesini istedi.

Ä°ncelemelerine Vakfıkebir ilçesinde, güvenlik güçlerinin uygulama noktasında devam eden Vali Ä°smail UstaoÄŸlu, ÅŸehre giriÅŸ yapan araçlara yönelik rutin asayiÅŸ ve trafik denetimlerinin yanı sıra, koronavirüs salgınına iliÅŸkin tedbirler kapsamındaki uygulamaları da yerinde izledi.