Türkiye'de Koronavirüsten Ölenlerin Sayısı 44'e, Yükseldi
24/03/2020
murat
0 yorum
PAYLAŞ

Türkiye'de Koronavirüsten Ölenlerin Sayısı 44'e, Yükseldi

SaÄŸlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle 44 kiÅŸinin hayatını kaybettiÄŸini, toplam vaka sayısının ise 1872'ye yükseldiÄŸini duyurdu.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'deki koronavirüs vaka ve ölüm sayısına iliÅŸkin son bilgileri verdi. Son 24 saatte 3 bin 952 test yapıldığını ve 342 yeni tanı konduÄŸunu belirten Bakan Koca, 7 hastanın hayatını kaybettiÄŸini açıkladı. Son rakamlarla birlikte Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısı 44'e, toplam vaka sayısı ise 1872'ye yükselmiÅŸ oldu.

"BÄ°RÄ° KOAH HASTASI, ALTISI Ä°LERÄ° YAÅžTA"

Bakan Koca ayrıca, hayatını kaybedenlerden birinin KOAH hastası olduÄŸunu, altısının ise ileri yaÅŸta olduÄŸunu ifade etti.Bakan Koca paylaşımında ÅŸu ifadeleri kullandı:Kaç kiÅŸi? 195 ülkede her gün bu soruluyor. Kayıplar versek de Türkiye için geç deÄŸil. Tedbir, artışın önünü kesebilir. SON 24 SAATTE toplam 3.952 test yapıldı. 343 yeni tanı var. 7 hastamızı kaybettik. Biri KOAH hastasıydı. Altısı ileri yaÅŸtaydı. Aldığımız tedbir kadar güçlüyüz.