Maçka Belediyesi Veteranlar 4. Şampiyonluğunu ilan etti
16/03/2020
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Maçka Belediyesi Veteranlar 4. Şampiyonluğunu ilan etti

Elit Master Lig DoÄŸu Karadeniz A Gurubunda Maçka Belediyesi Veteranlar ligin bitimine 1 hafta kala ÅŸampiyonluÄŸunu ilan etti.

 

Elit Master Lig DoÄŸu Karadeniz A Gurubunda yer alan 6 takım arasında 11 haftalık mücadelenin ardından Maçka Belediyesi Veteranlar ligin bitimine 1 hafta kala ÅŸampiyon oldu. Maçka Belediye BaÅŸkanı Dr. Koray Koçhan’ında yer aldığı takımda Trabzonspor’da forma giymiÅŸ önemli oyuncular da yer alıyor. 4 yıldır düzenlenen turnuvada Maçka Belediyesi Veteranlar takımı her yıl olduÄŸu gibi bu yılda DoÄŸu Karadeniz ÅžampiyonluÄŸunu kimseye kaptırmazken düzenlenen turnuva kapsamında 2 yıl Türkiye ÅŸampiyonluÄŸu ve Türkiye ikinciliÄŸine sahip olan takım bu yıl yine Türkiye ÅžampiyonluÄŸunda iddialı.

TÜRKÄ°YE ÅžAMPÄ°YONU DA OLACAÄžIZ

BaÅŸkan Koçhan, yaptığı konuÅŸmada, “Düzenlenen turnuva gayet güzel bir ÅŸekilde tamamlamış bulunuyoruz. Ben bütün takım arkadaÅŸlarımı kutluyorum. Gurubumuzda bütün takımları ve oyuncularımızda tebrik ediyorum. DoÄŸu Karadeniz gurubunda 4. ÅžampiyonluÄŸumuzu elde ettik. Ama bu yetmez gecen yıllar olduÄŸu gibi bu yılda Türkiye Åžampiyonu olarak turnuvayı tamamlamak istiyoruz” dedi.