ERTUĞRUL SAĞLAM’DAN AÇIKLAMA
19/02/2020
murat
0 yorum
PAYLAÅž

ERTUĞRUL SAĞLAM’DAN AÇIKLAMA

Samsunspor Teknik Direktörü ErtuÄŸrul SaÄŸlam, Amed Sportif Faaliyetler maçını deÄŸerlendirdi.

Galip geldikleri için mutlu olduÄŸunu belirten Teknik Direktörümüz ErtuÄŸrul SaÄŸlam, “Bir maçı daha kayıpsız geçmenin mutluluÄŸunu yaşıyoruz. Biz bir taraftan kayıpsız geçerken, diÄŸer taraftan rakibimizin de puan kaybetmesi bizim iÅŸimizi biraz daha kolaylaÅŸtırıyor. Bu alınan sonuçlar ve gelinen nokta bizi kesinlikle rehavete düÅŸürmeyecek. Åžampiyonluk matematiksel olarak garanti oluncaya kadar konsantrasyonumuzda, motivasyonumuzda en ufak bir gevÅŸeme olmayacak. Buna izin vermeyeceÄŸim” dedi.

Çalışanlarına maç günü nedeniyle izin veren belediye baÅŸkanlarına teÅŸekkür eden ErtuÄŸrul SaÄŸlam, “Bugün bir taraftan oyuncularımıza teÅŸekkür ederken, diÄŸer taraftan da taraftarımız açısından hafta içi zor bir saatte maçı oynadık. O yüzden iÅŸinden fedakarlık yapıp buraya gelen bütün taraftarlarımıza teÅŸekkür ediyorum. Özellikle belediyelerde, resmi dairelerde çalışan taraftarlarımıza bugünkü maç için izin verip, bu ÅŸampiyonluk yürüyüÅŸümüzde bize destek olan taraftarımızı buraya gönderen baÅŸta BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanımız Mustafa Demir’e, Atakum Belediye BaÅŸkanımız Cemil Deveci’ye, Ä°lkadım Belediye BaÅŸkanımız Necaattin DemirtaÅŸ’a, Canik Belediye BaÅŸkanımız Ä°brahim Sandıkçı’ya ben kulübüm ve takımım adına çok teÅŸekkür ediyorum. EÄŸer bir ÅŸampiyonluk yaÅŸanacaksa bu bütün ÅŸehrin katılımıyla olacak. O yüzden bu anlayışları ve destekleri için tekrar teÅŸekkür ediyorum” diye konuÅŸtu.

Pazar günü GMG Kırklarelispor ile zorlu bir maç oynayacaklarının altını çizen ErtuÄŸrul SaÄŸlam, “Bu zorlu yolculukta bir engeli daha kayıpsız geçmenin mutluluÄŸunu yaşıyoruz. Pazar günü çok zorlu bir deplasmana gideceÄŸiz. AkÅŸamdan itibaren de o maçı düÅŸünmeye çalışacağız. Güzel bir gidiÅŸatımız ve istikrarımız var. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Ä°nÅŸallah hafta sonu oynayacağımız GMG Kırklarelispor maçını da çok iyi geçerek bir engeli daha kayıpsız atlatmanın mutluluÄŸunu hep beraber yaÅŸayacağız” ÅŸeklinde konuÅŸtu.