Trabzon’da Pompalı Tüfekle Havaya Rastgele Ateş Açtı, Polisi Yaraladı
14/02/2020
murat
0 yorum
PAYLAŞ

Trabzon’da Pompalı Tüfekle Havaya Rastgele Ateş Açtı, Polisi Yaraladı

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde pompalı tüfekle havaya rastgele ateÅŸ açan ÅŸahıs, polis memurunu yaraladı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, ilçenin Liman KavÅŸağı'nda seyir halinde bulunan M.Ç. (40), aracı bozulunca çekiciye haber verdi. Çekici geldiÄŸi esnada otomobilindeki pompalı tüfeÄŸi çıkartan ÅŸahıs havaya rastgele ateÅŸ etmeye baÅŸladı. Çevredeki vatandaÅŸların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Bu esnada M.Ä°. yönetimindeki çekiciyle DeÄŸirmendere Mahallesi'ne kaçan M.Ç.'yi polisler otogar bölgesinde durdurdu. Çevreye ateÅŸ etmeye devam eden ÅŸahıs, polisin uyarılarına aldırış etmeden ateÅŸ etmeyi sürdürdü. Havaya açılan ateÅŸ sırasında AsayiÅŸ Åžube MüdürlüÄŸü Ahlak Büro AmirliÄŸinde görevli polis memuru Hasan Öztürk yaralandı. Polis ekipleri tarafından bir süre sonra etkisiz hale getirilen ÅŸahıs, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Yaralanan polis memuru 112 Acil Servis ekipleri tarafından KTÜ Tıp Fakültesine kaldırılırken, durumunun iyi olduÄŸu belirtildi.

Olay nedeniyle 2 iÅŸ yeri ve 2 araçta da hasar meydana gelirken, M.Ç.'nin psikolojik sorunları olduÄŸu ve emniyette farklı suçlardan kaydı bulunduÄŸu öÄŸrenildi.