Trabzonspor Kafilesini Soguk Havada  Bekleyen Taraftar, Sosyal Medyada Mündem Oldu
14/02/2020
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Trabzonspor Kafilesini Soguk Havada Bekleyen Taraftar, Sosyal Medyada Mündem Oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda dün Erzurumspor'u 5-0'ın rövanşında 4-1 maÄŸlup eden Trabzonspor adını yarı finale yazdırdı. Mücadele için 12 Åžubat'ta Erzurum'a giden Trabzonspor kafilesini soÄŸuk havada bekleyen genç bir taraftar sosyal medyada gündem oldu.

Trabzonspor takım otobüsünün Erzurum'daki güzergahı üzerindeki bir evde oturan taraftar takımının o yoldan geçeceÄŸini öÄŸrenince kapı önünde beklemeye baÅŸladı. Erzurum'un karlı ve soÄŸuk havasına aldırmadan Trabzonspor otobüsünün geçmesini bekleyen bordo mavili taraftarın kardeÅŸi o anları fotoÄŸraflayarak Twitter'da paylaÅŸtı.

KISA SÜREDE BÄ°NLERCE ETKÄ°LEŞİM ALDI

KardeÅŸinin Trabzonspor takım otobüsüne el sallamak için dışarıda beklediÄŸini yazan Åžeymanur Kaya'nın Twitter'dan yaptığı o paylaşım kısa sürede binlerce etkileÅŸim aldı.

SoÄŸuk havada Trabzonspor kafilesini bekleyen taraftar, sosyal medyada gündem oldu

UÄžURCAN ÇAKIR KAYITSIZ KALMADI

Bordo mavili taraftarın o görüntülerine Trabzonspor Kulübü yöneticileri ve kaleci UÄŸurcan Çakır da duyarsız kalmadı. Genç taraftara ve kardeÅŸine ulaÅŸan Trabzonspor yöneticileri Erzurum maçında kendilerini statta ağırladı.

Karadeniz ekibinin Milli kalecisi UÄŸurcan Çakır da Twitter hesabından o paylaşımı alıntılayarak "Güzel yürekli kardeÅŸim, tüm takımımızın imzaladığı formanı hazırlıyoruz. Çok duygulandırdın bizi" ifadelerini kullandı.

SoÄŸuk havada Trabzonspor kafilesini bekleyen taraftar, sosyal medyada gündem oldu SoÄŸuk havada Trabzonspor kafilesini bekleyen taraftar, sosyal medyada gündem oldu.