Hüseyin Çimşir Basın Mensuplarının Sorularını Çevapladı
13/02/2020
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Hüseyin Çimşir Basın Mensuplarının Sorularını Çevapladı

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Trabzonspor’un 4-1’lik galibiyeti ile sonuçlanan BüyükÅŸehir Belediye Erzurumspor maçı sonrası Teknik Direktör Hüseyin ÇimÅŸir basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Müsabakanın deÄŸerlendirmesiyle sözlerine baÅŸlayan Teknik Direktör Hüseyin ÇimÅŸir, “Ä°lk maçın vermiÅŸ olduÄŸu bir avantaj vardı. Bu maçın az süre almış, aramıza yeni katılmış veya hiç oynamamış arkadaÅŸlarımızı görme açısından iyi bir maç olduÄŸunu düÅŸünüyorum. Hem onlar için hem bizim onlar hakkındaki fikirlerimizi daha net görebilmek için çok faydalı bir müsabaka oldu. Özellikle maçın ikinci yarısı. Ortaya koymuÅŸ oldukları mücadeleden, arzu ve istekten dolayı bizleri son derece mutlu ettiler. Galip gelerek turu atladık” dedi.

Bir basın mensubunun defansif diziliÅŸ üzerine yönelttiÄŸi soruya ise ÇimÅŸir, “Maçlarda bazı sistemleri deneyebiliriz ama ÅŸu an için aklımda çok olan bir sistem deÄŸil 3’lü defans sistemi. Bugün maç itibariyle, hem de üç oyuncumuzu Hosseini, Costa ve Messias’ı görme açısından böyle bir sistem denedik. Dönem dönem baÅŸarılı olduÄŸumuz anlar oldu. Ama bu iÅŸler bugünden yarına deÄŸiÅŸecek iÅŸler deÄŸil. Bir iki antrenmanla bunu ne kadar oynayacağız, orası biraz soru iÅŸareti. Kısa vadede üçlü defansla ilgili bir planım yok. Bugün sahadaki birçok oyuncumuz ilk kez oynadılar. ArkadaÅŸlarıyla beraber uyumları, antrenman durumları ve maç eksiklerine raÄŸmen beklediÄŸimden daha iyi gördüÄŸümü söyleyebilirim” diyerek yanıt verdi.