Gümüşhanespor’da Neler Oluyor
03/02/2020
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Gümüşhanespor’da Neler Oluyor

GümüÅŸhanespor yönetimi sezon başından beri bir araya gelip nerde hata yapıldığını bulamıyor mu?Sorumuza kendimiz cevap verelim bulamıyorki gidiÅŸat iyi deÄŸil.

Neler oluyor bir gün hoca konuÅŸuyor bir gün takım kaptanı sonrakı gün AsbaÅŸkan veya bir yönetici konuÅŸuyor ve bunu sosyal medya aracılığı ile duyuruyor.Bir sorun varsa kendi aranızda cözemiyormusunuz.Yoksam her birey kendi çıkarları ıçın mi mücadele veriyor.

Henüz sezon bitmeden mevcut yönetim ve GümüÅŸhane’nin yerel yönetimleri ile biraraya gelerek sorun nerde ise bulup çözüm bulmanız gerekiyor.KiÅŸisel sorunlarınızı bir kenara bırakıp bir an önce takımı olduÄŸu yerden üst sıralara çıkarmak için çözüm bulun.

Takım bir alt liÄŸe düÅŸdüÄŸünde bırakıp gider yöneticiler ÅŸehirde kalır Belediye BaÅŸkanı ve takımı düÅŸmüÅŸ olduÄŸu liÄŸe çıkarmak için ÅŸimdi geösterecegi mücadeleden daha çok mücadele vermesi gerekir.

Geç olmadan GümüÅŸhanespor için biraraya gelin, yani vaktı geçmeden olaya müdahale edin.Sonra eyvah demenın bir anlamı yok.