Maçka'da Yol Sevinci
23/01/2020
murat
0 yorum
PAYLAŞ

Maçka'da Yol Sevinci

Trabzon’un Maçka ilçesinde ilçe belediyesi tarafından Çayırlar Mahallesi ve Ormaniçi Mahallesini birleÅŸtirecek yol çalışması tamamlandı.

Ormaniçi Mahalle Muhtarı Ali Himmet Ä°skenderoÄŸlu ile mahalle sakinleri, Ormaniçi Mahallesinde gerçekleÅŸtirilen yol çalışmalarının ardından Maçka Belediye BaÅŸkanı Koray Koçhan'ı makamında ziyaret ettiler. Ormaniçi Mahalle Muhtarı Ali Himmet Ä°skenderoÄŸlu, “Bugün itibariyle yolumuz ulaşıma açılmıştır. BaÅŸta devletimize, büyükÅŸehir belediye baÅŸkanımıza, ortahisar belediye baÅŸkanımıza, Maçka belediye baÅŸkanımız Sayın Koray Koçhan’a, ismini zikredemediÄŸim maddi ve manevi desteÄŸini esirgemeyen bütün hayırseverlere canı gönülden teÅŸekkür ederiz. Allah razı olsun” dedi.

BaÅŸkan Koçhan, ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getirirken, mahalle sakinlerinden kadınlar da “Yaptığınız yol en çok kadınlarımızın iÅŸine yaramıştır. Bu yol ile sırtımızdan yükleri aldınız BaÅŸkanım. Allah sizlerden, devletimizden, hükümetimizden razı olsun. Sizlere minnettarız” diyerek, BaÅŸkan Koçhan'a teÅŸekkür ettiler.